Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Otec na cintoríne rezal synovi ruky, na príkaz mŕtvej matky!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

SAN DIEGO - Dve pohotové mladé ženy zachránili život osemročnému chlapcovi, ktorému šialený otec rezal na cintoríne ruky nožom. Na polícii uviedol, že ho o to požiadala synova babka.

Jaymisha Piresová (21) a Corey Granberryová zo San Diega sa išli pozrieť na cintorín na hrob príbuzného jednej z nich, keď sa im naskytol otrasný pohľad. Jaymishu okamžite ovládol materský inštinkt a začala konať.

"Keď som videla, čo tomu malému chlapcovi robí, neváhala som. Bolo to hrozne rýchle. Chceli sme len, aby okamžite prestal," povedala mladá žena. Spolu s priateľkou sa na Juana Ramireza vrhli a od chlapca ho odtrhli. Muža potom pomohol spacifikovať bezpečnostný pracovník.

Piresová, ktorá má sama malé dieťa, silno krvácajúce dieťa pevne obviazala tričkom a privolaná sanitka ho odviezla do detskej nemocnice. Podľa lekárov mu obe hrdinky zachránili život, informoval portál tn.cz.

Ramirez, ktorý sa svojmu synovi pokúsil odrezať ruky, podľa svedkýň neustále vykrikoval "Pôjdeme za Ježišom, pôjdeme za Ježišom". Vyšetrovateľom neskôr povedal, že konal na príkaz svojej mŕtvej matky. Polícia ho obvinila z týrania dieťaťa, ublíženia na zdraví a útoku vražednou zbraňou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu