Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Už sú vo väzení: Rodičia utýrali Marinu (†9) na smrť a zaliali betónom!

Marinu rodičia utýrali na smrť
Marinu rodičia utýrali na smrť (Zdroj: myreplay.tv)

PARÍŽ - Beštiálny pár z Francúzska niekoľko rokov mučil svoju dcéru. Vystavovali ju množstvu zvrátených praktík vrátane pitia octu a topenia v ľadovej vode. Súd v severofrancúzskom departemente Sarthe vinníkov poslal v stredu do väzenia na tridsať rokov.

Virginie Darrasovú a Erica Sabatiera uznal vinnými z bitia, ponižovania a týrania Mariny, ktorého sa na nej dopúšťali medzi rokmi 2003 a 2009.

Dievčina zomrela v noci na 7. augusta 2009. Rodičia ju krátko pred smrťou donútili jesť soľ a piť ocot, potápali ju do studenej vody a nakoniec zamkli v pivnici. Na druhý deň našli v temnej kobke jej nahé bezvládne telo. Najprv ho schovali do mrazničky, neskôr zabalili do plachty a previezli do skladiska v meste Le Mans. Tam dcéru položili do kontajnera a zaliali betónom.

Otec vyšetrovateľom spočiatku tvrdil, že Marina zmizla 9. septembra a že ju asi niekto uniesol. O dva dni neskôr sa ale ku všetkému priznal. Učitelia Mariny pritom úrady niekoľkokrát upozornili na možné týranie. Školáčka však svojich rodičov zakaždým kryla a týranie nepriznala.

Darrysová na súde uviedla, že svoju dcéru milovala. "Ponižovala som ťa však a mučila. Nezaslúžim si odpustenie. Hlavne nie tvoje". Dvojica bude môcť o predčasné prepustenie požiadať najskôr po dvadsiatich rokoch. Pár sa proti rozsudku pravdepodobne neodvolá, napísal portál tn.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu