Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Za mrežami: Traja zvrhlí milovníci swingers takmer posexovali psa!

ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
ilustračné foto (Zdroj: Daily Mail)

PHOENIX - Trojici rozvášnených Američanov nestačili klasické posteľné hrátky, ale zatúžili po niečom oveľa špeciálnejšom. Objektom ich sexuálnej túžby sa stal pes, s ktorým si to mala žena rozdať. Jej manžel a milenec by ju pri styku pozorovali.

Shane Walker (38) a jeho žena Sarah Daeová (34) si na internete cez server Craigslist.com našli zlatého ovčiaka. Tri týždne si s jeho majiteľom dohadovali schôdzku na jeho farme. Sami sa pritom neskrývane označovali za vyznávačov skupinového sexu. So sebou si teda vzali aj milenca Sarah Roberta Auckera (30).

Nahú ženu pri sexe so psom si chceli fotiť a farmárovi dokonca sľúbili, že sa nechutného povyrazenia môže osobne zúčastniť. Keď ale prišli na miesto, obkľúčila ich polícia a všetci skončili za mrežami. Majiteľ si totiž na poslednú chvíľu všetko premyslel a zavolal šerifa.

"Ľudia, ktorí niečo také robia pre radosť, sú od človeka odlišný druh, to je isté," uviedol šerif Joe Arpaio, ktorý ich zatkol. Iniciátorkou akcie pritom bola pravdepodobne Sarah. "Pred mesiacom mi hovorila, že chce niečo také vyskúšať," prezradil Aucker.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu