Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Jaro vystrčil milenku z 8. poschodia: Musela priznať satanské rituály!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: topky)

BRATISLAVA/PARDUBICE - Potvrdenie údajných zvrhlých satanistických rituálov vynútil od svojej partnerky Jaro (49) z Pardubíc. Vydesenú ženu pritom držal dole hlavou z okna na ôsmom poschodí. Hana mu napokon priznala, že so svojim novým milencom Satanom obetovala mačku.

Jaro sa pred šokujúcou udalosťou dozvedel od priateľky, s ktorou 15 rokov žil, že s ním už nemôže byť. Dôvodom bol jej nový záhadný priateľ o ktorom mu údajne povedala, že pochádza zo samotného pekla. "Povedala, že spolu robili niečo strašného, že mi to nemôže ani povedať. Že ich vzťah potvrdili nejakou obeťou," cituje muža portál idnes.cz.

Jaro vystrčil milenku z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: topky)

Predtým, ako ich rozhovor dospel do hádky, ešte si poslednýkrát zasúložili. Keďže Hana o sebe hovorila, že je "zlé dievča," ich sex mal sado-maso príchuť a Jaro ju pri ňom bil po zadku.

Pretože mu však Hana stále nechcela povedať, čo s novým milencom urobili, rozhodol sa, že ju k tomu donúti násilím. Vystrčil ho z okna jej pardubického bytu. Hanu, ktorá visela dolu hlavou z ôsmeho poschodia, nútil k priznaniu. Žena sa bála o svoj život a kričala, že obetovali mačku.

Žiarlivec ju vytiahol späť do bytu, ale nemal dosť. Svoju zlosť si vybil na domácnosti, ktorú celú zdemoloval. Zničil televízory, počítač aj ďalšie veci. Hana si z otrasného zážitku odniesla posttraumatickú stresovú poruchu, z ktorej sa bude liečiť ešte dlho. Dodnes nie je schopná chodiť do práce.

Prípadom, ktorý sa stal ešte vlani, sa v týchto dňoch zaoberá súd. Za obzvlášť závažné vydieranie a poškodzovanie cudzej veci hrozí Jarovi 12 rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu