Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Dievča (15) utrpelo šok: V televízii videlo swingovať svojich rodičov!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: wikipedia.org)

BERLÍN - Keď pätnásťročná dievčina zapla televíziu, určite netušila, čo práve uvidí. Zostala šokovaná, keď sa v programe o swingers kluboch objavili jej rodičia, pričom jej matka bola zavretá v klietke a otec sa premával oblečený za Batmana. Zahanbený párik sa kvôli tomu obrátil na súd.

Scéna, v ktorej sa objavila mama dievčiny v podkolienkach a podväzkoch, zatiaľ čo jej manžel preoblečený za komiksového hrdinu držal erotickú hračku, spôsobila ich dcére traumu. Manželia sa preto rozhodli televíziu RTL zažalovať.

Súd im z rozprávkového odškodnenia priznal len necelých 210 eur. Sudca počas pojednávania dvojici povedal, že by nechcel byť v ich koži. Do klubu však šli dobrovoľne a vedeli, že sa tam natáča. Rodičia odpovedali, že im bolo oznámené, že budú ich poznávacie črty rozmazané, producent na to ale očividne akosi pozabudol.

V prípade, že by sa manželia neuspokojili so súčasným verdiktom, museli by k súdu priviezť aj ich dcéru, aby svedčila. S tým však nesúhlasili, prisúdené odškodnenie akceptovali a taktiež museli uhradiť súdne poplatky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu