Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Babička (74) si vzala zajačika (36): Je medzi nami sexuálne dusno!

Vzťah Edny a Simona vyvoláva rozporuplné reakcie
Vzťah Edny a Simona vyvoláva rozporuplné reakcie (Zdroj: SWNS)

LONDÝN - Keď sa Edna a Simon Martinovci v roku 2005 vzali, nikto nedával ich vzťahu veľké šance. Dvojica, ktorej vekový rozdiel činí 38 rokov, však všetkým ukázala, že si za svojím šťastím stojí. Zamilovaný pár sa dokonca rozhodol, že svoj manželský sľub obnoví.

Edna a Simon sa stretli na organovom koncerte v roku 2003 a podľa ich slov to bola láska na prvý pohľad. Jednoducho vedeli, že našli svoju spriaznenú dušu. Ich randenie však nebolo okoliu veľmi po vôli. Ednu dokonca prirovnávali k predátorke a z hudobného virtuóza Simona spravili naivného panica, ktorý podľahol zvodom strašnej sukuby.

Napriek tomu ich vzťah pretrval aj po uzatvorení manželstva, o čom svedčí aj to, že sa svoje sľuby rozhodli zopakovať. V predvianočnom čase lásky a pokoja sa nevesta opäť odela do fialových šiat, ktoré mala aj na prvej svadbe a bez okázalosti povedala svoje druhé áno.

"Náš vzťah je teraz hlbší. Sme silnejší. A je medzi nami divoká fyzická príťažlivosť," zdôverila sa Edna so smiechom. "Než som stretol Ednu, bol som utiahnutý a nemal som žiadnych priateľov. Ona ma naučila, o čom je život," kontroval Simon.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu