Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hrôzostrašná spoveď Heike: Kanibal mi zjedol milenca a chcel ma znásilniť!

Obeť so svojou priateľkou Heike a kanibal Henri Haiti
Obeť so svojou priateľkou Heike a kanibal Henri Haiti (Zdroj: Facebook)

PRAHA - Najkrajší zážitok sa zmenil na nočnú moru! Heike Dorschová (37) sa vydala so svojím priateľom, cestovateľom Stefanom Raminom, do tej najkúzelnejšej časti sveta - na tichomorské ostrovy. Namiesto romantiky však prežila horor. Jej priateľa zjedol kanibal a ju sa pokúsil znásilniť.

Podľa Heike vyrazil jej priateľ Stefan okolo 15. hodiny na lov. Sprevádzal ho tridsaťjedenročný domorodec Henri Haiti, ktorý miestnu džungľu dobre poznal. Dvojica sa s ním zoznámila už skôr, pretože so svojím katamaránom "Baju" v oblasti kotvila už niekoľko týždňov.

Vo večerných hodinách sa ale z džungle vrátil iba domorodec Haiti a oznámil Heike, že musí ísť s ním, pretože je jej priateľ v ohrození a potrebuje pomoc. "Dal mi baterku a vyrazili sme do lesa," spomína žena. "Potom mi namieril zbraň k hlave a povedal:" Va à mourire "(francúzsky" Zomrieš! "). Pozerala som sa na hlaveň pušky a kričala, že nechcem zomrieť," dodala v slzách.

Henri ju potom zviazal a pokúsil sa ju znásilniť. Heike ale zobrala všetky sily a podarilo sa jej z pút vymaniť a utiecť. "Bola hrozná tma. Bežala som a bežala, až som stratila topánky. Potom som začula more. Utekala som do vody a plávala k jedinej lodi, ktorá v tej zátoke kotvila," spomína na svoj boj o život Heike.

Holandská posádka lode ju vytiahla z vody a zavolala políciu. Tá začala okamžite hľadať Stefana aj domorodého útočníka. Z tela cestovateľa polícia objavila iba obhorené kosti, kanibal Haiti, ktorý ho podľa dostupných stôp pravdepodobne zjedol, zatiaľ spravodlivosti uniká.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu