Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Smradľavá pomsta: Muž oblial svojho starostu fekáliami!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/DĚČÍN - Bolo piatkové popoludnie a vo Veľkom Šenove plynul čas pomalým tempom. Ľudia sa už tešili na víkend. Nikoho ani nenapadlo, že sa schyľuje ku strašnej pomste.

Ku starostovi Vladimírovi Vykoukalovi prišiel jeden z miestnych obyvateľov, podivín, ktorý ho deň predtým žiadal o pomoc. Nevedel si však rady so súkromnými záležitosťami a starosta mu pomôcť nevedel. Moje kompetencie sa vzťahujú len na záležitosti obce, povedal mu starosta a poslal ho preč.

Muž však došiel na radnicu opäť a opäť mu nikto nepomohol. Nahnevaný odišiel, ale zakrátko sa vrátil späť, s pripraveným vedrom. So slovami "nesiem vám bazu" ho celé vylial na Vykoukala. V miestnosti sa začal šíriť mohutný zápach, kýbeľ bol totiž plný fekálii.

Muž potom vybehol z budovy a zmizol. Hľadá ho polícia a rodina sa oňho bojí. Starosta musel svoje oblečenie vyhodiť do kontajnera, pretože sa podľa jeho slov nedalo zachrániť. Nemôže ani pracovať vo svojej kancelárii, ktorá zapácha aj po dôkladnej očiste. Musia ju nanovo vymaľovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu