Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Policajt chytil zlodeja, ktorý ho autom vyhodil do vzduchu!

Náraz policajta odhodil, aj tak sa nevzdal
Náraz policajta odhodil, aj tak sa nevzdal (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Hviezdou internetových portálov vo Veľkej Británii sa stal policajt, ktorý nasadil vlastný život pri plnení svojich služobných povinností. Jeho obetavosť odhalil videozáznam natočený kamerou CCTV (uzavretý kamerový systém), ktorých je Británia plná.

Kamera v grófstve Surrey začiatkom júna zachytila, ako policajti prichádzajú vo svojom služobnom aute na diaľnicu, ktorú sa snažia zablokovať. Dostali totiž hlásenie, že týmto smerom sa rúti zlodej v ukradnutom BMW.

Video, ktoré britská polícia zverejnila v utorok, odhaľuje, ako ukradnuté auto narazí do policajného a príslušníka Dana Pascoea dôsledkom tvrdého nárazu vyhodí do vzduchu. Vodič BMW, ktoré nebolo po náraze schopné pokračovať v jazde, vybehol z auta a dal sa na útek. Otrasený príslušník sa však z nárazu rýchlo spamätal a pustil sa za zlodejom. Toho nakoniec dolapil, zatkol a vďaka nemu ho mohli britské orgány obviniť z nebezpečného šoférovania, úteku z miesta nehody, šoférovania bez vodičského oprávnenia a poistenia či kladení odporu pri zatykaní.

Dvadsaťdeväťročný Lee Ralph Adamson priznal vinu a súd mu vymeral 23-mesačný pobyt za mrežami, ktorý si začal odpykávať minulý týždeň.

Policajta takmer zrazilo auto

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu