Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Chyžná, ktorá obvinila šéfa MMF, bola prostitútka!

Dominiqu Strauss-Kahn Zobraziť galériu (2)
Dominiqu Strauss-Kahn

NEW YORK - Hotelová chyžná, ktorá obvinila bývalého šéfa Medzinárodného menového fondu (MMF) Dominiqua Straussa-Kahna zo sexuálneho napadnutia, sa podľa novín New York Post údajne živila i ako prostitútka. Vyplýva to zo zdroja z prostredia vyšetrovateľov, ktorí chyžnú po zatknutí vplyvného Francúza sledovali.

"Počas obdobia, keď bola sledovaná, mala v hotelovej izbe množstvo schôdzok a návštev. Bolo to pre ňu veľmi výhodné, pretože nemusela platiť výdaje za izbu," uviedol nemenovaný vyšetrovateľ.

Prípad Dominiqua Straussa-Kahna zaznamenal v piatok nečakaný obrat, keď ho newyorský sudca prepustil na dobré slovo z domáceho väzenia a vrátil mu kauciu. Obvinenia proti členovi francúzskej Socialistickej strany naďalej trvajú a preto si americké úrady ponechali jeho pas.

Prokuratúra začala pochybovať o dôveryhodnosti chyžnej. Tridsaťdvaročná žena Guiney podľa New York Post často menila výpovede a údajne klamala.

Advokát chyžnej naďalej trvá na tom, že ženu Strauss-Kahn znásilnil.

Strauss-Kahn obvinenie odmieta. Ak by ho uznali vinným, hrozí mu až 25 rokov väzenia. Dôkazy vyšetrovateľov potvrdili, že politik a chyžná spolu mali intímny styk. Vyšetrovanie sa teraz uberá smerom, aby sa zistilo, ako k tomuto styku medzi Francúzom a hotelovou chyžnou došlo. Ďalšie súdne pojednávanie by sa malo uskutočniť 18. júla, uviedli americké noviny.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu