Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Po domácky vykonaná liposukcia dievča takmer priviedla do hrobu!

Zákrok vykonala Adriana Neiblesová Zobraziť galériu (3)
Zákrok vykonala Adriana Neiblesová

NORTH MYRTLE BEACH - Kalifornská polícia zatkla a obvinila troch ľudí z toho, že na deväťnásťročnom dievčati vykonali liposukciu priamo v jej spálni.

Polícia sa o zákroku dozvedela po tom, čo dievčinu hospitalizovali v nemocnici Grand Strand Regional Hospital so silnou infekciou. Cítila sa totiž veľmi zle, zvracala a krvácala z rany. Keby podľa odborníkov prišla o niekoľko dní neskôr, mohla prísť o život.

Tínedžerka sa zo samozvanými lekármi kontaktovala prostredníctvom internetu. V deň operácie ju podľa jej slov vyzdvihli na pláži a zaviedli do obytného domu. Tam im zaplatila 2500 dolárov (1785 eur). Trojica údajných doktorov pochádzajúcich z Kolumbie jej podala tabletky, ktoré ju uspali a v jednej zo spální vykonali zákrok. Neskôr im mala dať dievčina ďalších 2500 dolárov. Vraj počula, ako sa rozprávajú o tom, že plánujú o niekoľko dní neskôr odísť z krajiny.

Polícia obvinila Adrianu Neiblesovú (41) z praktizovania medicíny bez licencie a Miguela Orozca (31) a Nubiu Trujillovú (54) zo spoluúčasti na trestnom čine. Momentálne sa nachádzajú vo väzbe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu