Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Väznica či zoo: 24 mužov v cele a sex pred dozorcami!

Zobraziť galériu (4)

MIAMI - Väznica Dade County prison na Floride je známa ako jedno z najnásilnejších zariadení pre trestancov v Spojených štátoch. V jednej cele tam niekedy býva až 24 väzňov, ktorí majú k dispozícii pár toaliet, jednu sprchu a jeden stôl.

Na dvore môžu podľa prísnych pravidiel tráviť iba dve hodiny týždenne. Chovanci sú tak nevládateľní, že dozorcovia ich zväčša sledujú z bezpečnostných kamier a chodbami väznice sa prejdú iba raz či dvakrát za hodinu, aby sa uistili, že sú všetci nažive. Bitky sa tu chápu ako spôsob získavania si rešpektu. Nie je nič nezvyčajné, keď tu do muža pichnú ceruzku alebo zmlátia tak, že ani na jedno oko nevidí.

Jedným z najšokujúcejších aspektov väznice je praktika nazývaná "gunning", čiže uspokojovanie sa väzňa pred očami ženskej dozorkyne. Chovanci to považujú za "malé víťazstvo, ktoré im aspoň na chvíľu zdvihne náladu".

V schátranom zariadení žije dovedna 7000 odsúdených trestancov. Jeden z predstaviteľov väznice uviedol, že by potrebovali 600 miliónov dolárov (428 miliónov eur), aby mohli postaviť novú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu