Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Koniec sveta má obeť, mladík neprežil skok do rieky!

Zhrození kamaráti na brehu rieky Zobraziť galériu (3)
Zhrození kamaráti na brehu rieky (Zdroj: Daily Mail)

NEW YORK - Oslavy skutočnosti, že napriek predpovediam samozvaného proroka nenastal v sobotu koniec sveta, skončili tragicky pre skupinu mladíkov v Michigane. Šestica tínedžerov skočila radosťou z mosta do rieky Kalamazoo, ale jedného z nich strhol silný prúd a zatiaľ sa ho napriek snaženiu záchranárov nepodarilo nájsť.

Ako miestnej televízii WWMT-TV povedal Jordan Skinner-Knapp, spolu s piatimi kamarátmi skočili z mosta do rieky, aby oslávili, že svet nekončí. Potom, čo pristál v prudkom prúde, všimol si vraj s hrôzou, ako jeho kamaráta Anthonyho Thompsona pohltila voda.

"Prúd ho strhol. Snažil som sa ho vytiahnuť von, ale ťahal ma dolu a ja som ho nedokázal dostať z rieky," vyhlásil s tým, že Anthony nevedel plávať, ale do vody skočil, hoci ho pred tým priatelia varovali.

Záchranári začali prehľadávať rieku na lodiach a vodných skútroch, ale mladíka sa zatiaľ nájsť nepodarilo.

Koniec sveta na sobotu prorokoval Harold Camping (89), bývalý stavebný inžinier, ktorý vedie sieť kresťanských staníc Family Radio a ktorý svetovú skazu raz neúspešne predpovedal na september 1994. Apokalypsa podľa neho mala vypuknúť o 18:00 h a postupovať všetkými časovými pásmami. Po piatich mesiacoch hrôzy a utrpenia mal náš svet úplne zaniknúť.

Stúpenci Campinga strávili niekoľko posledných mesiacov varovaním pred očakávanou skazou, mnohí z nich sa vzdali všetkých pozemských statkov a vypumpovali bankové kontá. Rad Campingových verných teraz vyhlasuje, že odklad je len ďalšou božou skúškou viery. Niektorí tiež tvrdia, že presný čas nebol nikdy pevne stanovený.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu