Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rozzúrený vodič zranil vyše 40 cyklistov!

Auto zráža cyklistov
Auto zráža cyklistov

PORTO ALLEGRE - Vodiča osobného auta, ktorý v piatok vrazil do skupinky viac než 100 cyklistických aktivistov v juhobrazílskom Porto Allegre, v pondelok predvolala polícia na výsluch po tom, čo cez víkend našla jeho auto.

Zrážku natočil niekto z prítomných na video a zverejnil na internete. Na záberoch vidno letieť vzduchom bicykle a kričiacich ľudí. Pri incidente sa zranilo najmenej 40 cyklistov, ktorí utrpeli väčšinou zlomeniny a odreniny. Akoby zázrakom si zrážka nevyžiadala obete na životoch.
      
Vodič polícii tvrdil, že cyklisti ho obkľúčili a začali mu udierať do auta. V obave o život údajne spanikáril. Hlavný vyšetrovateľ však označil tieto tvrdenia za výmysel.
      
"Išiel za nami dva bloky," uviedol jeden z cyklistov. "V treťom bloku to do nás napálil ... Bolo to ako vo vojne - dokrútené bicykle a na zemi krvácajúci ľudia."
      
Mužovi teraz hrozí obvinenie z pokusu o vraždu. Podľa brazílskych zákonov môže prokuratúra vzniesť obvinenie až po tom, čo polícia prípad uzavrie. To môže trvať približne mesiac. Dovtedy ostane muž na slobode.


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu