Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Z boháča chudák: Z výhry 6,5 milóna eur nemá ani na taxík!

Lawrence Candlish v čase výhry
Lawrence Candlish v čase výhry

LONDÝN/BRATISLAVA - Keď Brit Lawrence Candlish v roku 1997 vyhral v prepočte takmer 6,5 milióna eur v národnej lotérii, sľúbil, že si splní sny vrátane kúpy baru a výmeny bedrového kĺbu, ktorý potreboval. V súčasnosti zostali z jeho snov len trosky, on i jeho rodina žijú v dlhoch.

Veľkorysý továrenský robotník sa okamžite podelil o svoje šťastie s príbuznými, za približne 435-tisíc kúpil sedem domov na rovnakej ulici v meste Gateshead, aby mohli bývať pri sebe. Nakoniec sa aj s rodinou presťahoval do španielskeho Benidormu na pobreží Costa Blanca a začal tam nový život.

V súčasnosti je však Lawrence (36) späť v rodnej krajine. Priznal, že veľa utrácal a pil. Jeho vilu aj bar v Španielsku si zobrala banka. O dom prišla aj jeho sestra a dom jeho matky môže byť ďalší na rade. Je na tom tak zle, že na taxík z letiska si musel požičať.

Hoci po celý život už nemusel pracovať a mať sa ako prasa v žite, šťastie sa mu vyhýbalo. Zomrel mu najlepší kamarát a v roku 2000 lupiči podpálili jeho dom ako aj dom a auto jeho sestry. Predvlani sa jeho otec obesil v dome, ktorý mu Lawrence kúpil.

Predtým ako sa vrátil zo Španielska, napísal na Facebooku: "Vyhral som v lotérii pred 13 rokmi a veľa prehýril, vedel by som vám porozprávať kopec vecí."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu