Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Exmanželka vysúdila od výhercu lotérie milióny!

Nigel a Justine oslavujú výhru Zobraziť galériu (2)
Nigel a Justine oslavujú výhru

LONDÝN - Šťastie Brita, ktorý nedávno v lotérii Euromillions vyhral jackpot v hodnote 56 miliónov libier (81 miliónov eur), netrvalo dlho. Krátko nato sa mu totiž ozvala bývalá žena, ktorá od neho požadovala osem miliónov napriek tomu, že ho pred desiatimi rokmi opustila kvôli inému mužovi!

Nigel Page (44) zostal reakciou svojej exmanželky Wendy (43) poriadne zaskočený. Hneď po výhre jej totiž ponúkol milión libier (1,5 milióna eur), Wendy sa však peniaze málili, a preto sa rozhodla nárok na časť výhry svojho bývalého muža uplatniť súdnou cestou.

Žiadala, aby jej Nigel vyplatil osem miliónov libier (11,6 miliónov eur). Bývalí partneri sa však nakoniec dohodli na mimosúdnom vyrovnaní v hodnote dvoch miliónov.

Page rekordnú čiastku vyhral vo februári, so sumou v celkovej hodnote 113 miliónov libier (164 miliónov eur) sa podelil ešte s jedným výhercom. Svoje šťastie oslávil tak, že sa po druhýkrát oženil. Jeho vyvolenou sa stala priateľka Justine Laycocková (42).

V malej dedinke na juhozápade Anglicka si párik za štyri milióny libier kúpil dom, v ktorom nechýba bazén či kino a ich susedmi sa medzi inými stala aj známa herečka Liz Hurleyová či modelka Kate Mossová. Manželia, vo svojom okolí povestní štedrosťou, darovali svoj dovtedajší dom bývalej upratovačke. Nemalé čiastky taktiež venovali svojim priateľom na vyplatenie ich dlhov a na dobročinné účely.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu