Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Boris zhrabol stotisíc!

V Borisovej tvári sa zračilo odhodlanie vyhrať. Zobraziť galériu (2)
V Borisovej tvári sa zračilo odhodlanie vyhrať.

BRATISLAVA - Peniažky sa začínajú len tak sypať! O stotisíc korún zo spoločného trojmiliónového banku je od pondelka bohatší finalista Boris Prihradský (26). A bola to skutočne zaslúžená výhra! Vydržal sa totiž voziť na centrifúge dlhých 53 minút!

V reality show Big Brother - Súboj nastali zmeny, ktoré finalistov donútia vydať zo seba pri súťažení doslova všetko. Okrem toho, že odteraz už hrá každý sám za seba, celková výška výhry sa znížila o tri milióny korún, ktoré súťažiaci vložili do spoločného banku. Z toho teraz budú oceňovaní jednotliví finalisti, ktorí budú víťazmi súťaží. Ako prvý využil možnosť nabaliť si vrecká svalnatý Boris. So zaťatými zubami a zrejme aj roztraseným žalúdkom vyhral v pondelok náročnú súťaž na centrifúge.

Všetci obyvatelia domu mali na kolotoči vydržať čo najdlhšie, no Boris prekonal aj tie najodvážnejšie očakávania. Dokázal sa v kabínke točiaceho sa stroja udržať celých 53 minút a stal sa tak majiteľom prvých rozdaných peňazí. Tie dostane hneď, ako opustí hru. Tri milióny sú naozaj lákavá suma a je možné, že ich vyhrá jediný finalista. Ten, ktorý preukáže najviac psychickej a fyzickej odolnosti. Nepochybne je však veľkou mot i váciou pre všetkých súťažiacich. V nasledujúcich dňoch sa ukáže, akou veľkou - a či si bank rozdelia spravodlivo, alebo niekto odíde aj s prázdnymi rukami.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu