Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Borisov otec: Môj syn je borec!

Borisov otec - Fedor Prihradský je na Zobraziť galériu (4)
Borisov otec - Fedor Prihradský je na "výkon" svojho syna hrdý.

BRATISLAVA - Tvárou v tvár sa pred pár dňami ocitli potencionálni svatovia - Pavel Botka a Fedor Prihradský v talkshow Big Brother-Súboj Face to face. Hlavnou témou nočnej relácie bola horúca sexuálna aférka medzi fitneskou Karolínou Botkovou (22) a kulturistom Borisom Prihradským(26). Čo na to ich rodičia?

Po piatkovom žúre plnom alkoholu, búriacich sa hormónov a odviazanej nálady sa Boris Prihradský nedokázal krotiť a predviedol prvý sex v priamom prenose s Karolínou Botkovou. Na Bratislavčanku sa lačno vrhol po tom, čo mu dala košom Silvia Rumanová (21). Zvodným pohľadom neodolala ani Karolína a noc strávili spolu v posteli.

"Vidieť dcéru pri milostnom akte je prinajmenšom divné," skromne zhodnotil intímne zábery v televízii jej otec Pavel. Naopak Borisov otec Fedor synove kvality ocenil: "Keď je niekto uzavretý v priestore plnom žien, tak je to prirodzené. Môj syn je skrátka borec," pochvaľoval si pán Fedor. Svatovia sa na seba priateľsky "zazubili" a obaja sa svorne zhodli, že všetko bolo vlastne v poriadku.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu