Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Hreší ako pohan!

Keď Pinza niečo naštve, nedáva si servítku pred ústa. Zobraziť galériu (4)
Keď Pinza niečo naštve, nedáva si servítku pred ústa.

BRATISLAVA - Finalista markizáckej reality show Big Brother- Súboj Milan Pinzo Pinzík (43) už má zrejme účinkovania v dome plné zuby. A dáva to aj patrične najavo! Veľkého brata častuje samými nadávkami, hreší a "pení" od zlosti.

Za vulgarizmy teraz musí dva týždne trieť biedu v sparťanskej časti. Bude mu "šéf" markizáckej reality show tieto spŕšky nechutných nadávok trpieť, alebo mu udelí najtvrdší trest a zo súťaže ho jednoducho vyrazí?

Prvýkrát stratil Pinzík nervy v deň, ktorý mali okorenený tvrdou rozcvičkou s cvičiteľkou. Namiesto "makačky" sa iba flákal, za čo sa dlhých 72 hodín nemohol dotknúť cigariet. To tvrdého fajčiara poriadne rozzúrilo - prestal sa kontrolovať a na adresu Veľkého brata lietala jedna nadávka za druhou. Ten si to, samozrejme, nenechal.

Pinzo za trest zinkasoval 2 týždne v chudobe natvrdo! A odvtedy iba frfle a hreší. "Brat nie je brat, brat je k...! Ten, čo nebude pindať na Veľkého, sa dostane najďalej," nekládol si pred ústa servítku. Vulgárne skritizoval aj odmeny, ktoré v dome dostávajú a schuti si zanadával aj vo chvíli, keď dostala za nenosenie portu trest jeho kolegyňa Erika Erotka Okrajková (27). "Keď sa k tebe správa ako k p.., tak aj ty sa k nemu tak správaj!" nakázal jej rázne.

Podľa maséra zo Žiliny by mal Veľký brat obyvateľa domu "upozorniť, potľapkať po pleci a nie dr..ť! Mal by byť za každých okolností dobrý". Vyčítal mu aj to, že ich iba šikanuje a svoju krčmovú etudu ukončil takmer spasiteľsky. "Ľudia chcú vidieť pozitívnu reláciu, a nie ako sa niekto na niekom odbavuje. Za ľudské veci sa tu šikanuje. Mýliť sa je ľudské," uzavrel rebelant.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu