Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Pinzo chcel byť mníchom

Pinzo sa takmer stal mníchom.
Pinzo sa takmer stal mníchom.

BRATISLAVA - Obyvateľ domu Veľkého brata Milan Pinzo Pinzik (43) vie teda poriadne šokovať! Najprv sa z dobráka a „kľuďasa“ vykľul búrlivák, ktorý prestal rešpektovať príkazy Veľkého brata a začal vulgárne nadávať a najnovšie sa spolufinalistom priznal k nevšednému tajomstvu. Žilinčan bojujúci o milióny sa v minulosti chcel stať mníchom!

V predvečer Sviatku všetkých svätých nastala vo vile strašidelná atmosféra. Obyvatelia domu si v prítmí osvetľovanom len blikotom sviečok rozprávali hrôzostrašné príbehy. Bezkonkurenčným víťazom duchárskej hodinky sa stal najstarší obyvateľ domu, dlhovlasý Pinzo. „Asi pred pätnástimi rokmi som mal pocit, že tento svet speje k niečomu podivnému. Preto som sa rozhodol vstúpiť do kláštora,“ začína svoje rozprávanie sympatický Žilinčan.

Svoje rozhodnutie bral veľmi vážne a začal sa systematicky pripravovať na vstup do rádu. V kláštore strávil ako novic celé dva roky. „Pred zložením večného sľubu ma zavreli do kobiek pod kláštorom, aby som sa tam postil a rozjímal. Mal som len vodu a chlieb, túlal som sa po kobkách a modlil sa,“ pokračuje. „Z nudy som vybral zo steny jednu tehlu a urobil väčší otvor. Za stenou som zbadal kostru a bola pravdepodobne detská!“ hovorí Pinzo. Po tomto šokujúcom objave sa rozhodol z kláštora okamžite odísť a večný sľub vraj nikdy nezložil.

„Vydesený som potom ešte dva roky chodil po okolitých mestečkách a popíjal tam v krčmách,“ uzatvára svoju hororovú story Žilinčan. Keď sme sa však na túto Pinzovu životnú etapu spýtali jeho družky Eleny, ostala prekvapená: „Ja o tom nič neviem. S Milanom sme sa v tom čase ešte nepoznali a nikdy mi nič podobné nespomínal.“ Takže ťažko povedať, či sa Pinzo skutočne takmer stal mníchom, alebo si celý príbeh len vymyslel, aby pobavil a postrašil svojich spoluhráčov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu