Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Strach vo vile: Tony skoro zmlátil Luisa!

Aiman Luis Sanz Zobraziť galériu (5)
Aiman Luis Sanz

BRATISLAVA - Praskli mu nervy a len málo chýbalo, aby zaútočil na svoju obeť! Silák Tony Ferletjak (33) z Oravy už nedokázal tlmiť nahromadenú zlosť a nenávisť voči Španielovi Aimanovi Luisovi Sanzovi (27) a včera popoludní mohlo vo vile VyVolených dôjsť k fyzickému násiliu. Tony častoval študenta vulgárnymi nadávkami a všade navôkol šíril strach. Obyvatelia vily onemeli hrôzou. Situácia sa vyhrotila natoľko, že k dverám domu nabehli ochrankári s obuškami, pripravení zasiahnuť!

Zúrivosť Oravčana vyvrcholila krátko po tom, ako sa postavil na obranu svojho českého kamaráta Vladka Dobrovodského (27). Tento homosexuál je vyslovene alergický na čokoľvek, čo súvisí s Luisom. Mladý Španiel sa naňho nesmie ani len pozrieť, nieto ešte prehovoriť k nemu. No Luis to urobil a Vladko dostal "hysák". Začal naňho vrieskať ako zmyslov zbavený. Luis na jeho slovný útok nereagoval a to českého hráča rozzúrilo ešte viac.

Jeho hysterické jačanie privolalo do spálne aj ostatných obyvateľov vily, ktorí sa divadlu len mlčky prizerali. Jediný sa do hádky zapojil Tony. Dotackal sa k Luisovi a celou silou doňho strčil. Vo väčšom prejave zlosti mu zrejme bránilo jeho zranenie, a tak Luisovi uštedril len ostré nadávky. "Ty Arab sprostý, pri...ný! Zaj...m ťa ty k...t!" kričal. A jeho zlosť sa stupňovala: "Pošlite do pi.. toho debila!" Španiel si spŕšku nadávok mlčky vypočul a potom ho rozbesnený Tony zo spálne surovo vystrčil...

Tento konflikt postavil do pohotovosti aj ochrankárov, ktorí čakali v pozore za dverami vily. Boli pripravení na zásah. Našťastie, teraz sa nad vilou prehnala len slovná búrka. Po nej musel ísť agresívny Oravčan okamžite do hovorne, kde na vlastné deti prisahal, že sa už nič podobné opakovať nebude. V hovorni ho vystriedal Vladko, ktorý krátko po roztržke zvažoval odstúpenie z hry!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu