Utorok11. jún 2024, meniny má Jesika, zajtra Zlatko

Tony: Operácia!

Tony sa po operácii už usmieva.
Tony sa po operácii už usmieva.

BRATISLAVA - Tancoval až do roztrhania! Finalistu jojkárskej reality show VyVolení Tonyho Ferletjaka (33) zradila vo štvrtok večer pravá noha práve vo chvíli, keď vo vile predvádzal svoje tanečné kúsky. Pri nácviku hiphopových kreácií Džonyho Mečocha (27) mu praskla Achillova šľacha a museli ho ihneď operovať!

Tanečník Džony to vo vile poriadne roztoč i l . K e ď b o l a zábava v plnom prúde, Tonymu v nohe nečakane niečo ruplo. „Musia ma hneď operovať! Cítim, že je odtrhnutá achilovka,“ kričal svalovec. A mal pravdu. Jeho tanečné kroky ho v tú noc doviedli priamo pod chirurgický skalpel. „Tonyho sme hneď operovali. Teraz bude mať 6 týždňov na nohe sadru,“ prezradil lekár. „Keď som to videla, bola som v šoku a celú noc som nespala. Teraz, keď viem, že je všetko v poriadku, som pokojnejšia,“ neskrývala strach o manžela Tonyho polovička Nikola (31).

Tony sa po zákroku cíti dobre a už sa stihol zoznámiť aj s nemocničným prostredím: „Bol som pozrieť pacienta, ktorý po nehode ochrnul. Keď ma zbadal, začal sa usmievať. Chcel, aby som ho pozdravil cez obrazovku, tak to urobím,“ povedal maród z VyVolených. Tony sa už včera popoludní vrátil naspäť do vily a spolu s ostatnými bude ďalej bojovať o 11-miliónovú výhru.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu