Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Desperado: Mal som v posteli 80 žien

Roland Desperado Ricco Zobraziť galériu (8)
Roland Desperado Ricco

BRATISLAVA - Milovník na pohľadanie! Aspoň to o sebe tvrdil vylúčený obyvateľ vily VyVolených Roland Desperado Ricco (30) v sobotňajšej nočnej relácii vo Fun Radiu. Bez ostychu a zábran hovoril šokujúce pikantnosti zo svojho sexuálneho života.

Veľkosť jeho prirodzenia sa vraj prudko vymyká normálu a svoj sexuálny apetít dokáže vychutnávať aj niekoľko hodín nepretržite. „Za striptíz pre jednu Rusku som dostal približne tristotisíc korún,“ pochválil sa donchuan. Je to naozaj tak, alebo si opäť vymýšľa? Svoj rýchly superzárobok vraj Desperado dostal ako animátor na Kanárskych ostrovoch v cudzej mene. „Prerátajte si to,“ promptne odpovedal na otázku, akou bankovkou mu ruská turistka za striptíz zaplatila.

Výrečný „Talian“ chrlil na svoju adresu jeden superlatív za druhým. Sám seba vykreslil ako najdokonalejšieho milenca na svete. V nohaviciach údajne schováva nadpriemerne vyvinutý penis a akt lásky s ním trvá aj sedem hodín. O panictvo ho v štrnástich rokoch pripravila istá vysokoškoláčka: „Pozvala ma domov. Trošku sme si vypili a už to išlo. Netuším, či vedela, koľko mám rokov,“ spomínal Desperado na svoj prvý sexuálny zážitok. Počas šestnástich rokov mu vraj cez posteľ prešlo viac než 80 žien.

„Najstaršia mala šesťdesiat rokov, no vyzerala na štyridsať,“ pokračoval Ricco. Overiť pravdivosť Desperadových slov je rovnako takmer nemožné ako pri jeho predošlých výmysloch. Či je skutočne takým borcom, ako sa opísal, alebo ide znovu o jeho bujnú fantáziu, zostáva záhadou.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu