Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Desperado je Slovák! Tu je dôkaz!

Desperado o svojom talianskom pôvode klamal. Zobraziť galériu (2)
Desperado o svojom talianskom pôvode klamal.

BRATISLAVA - "Aj tak vám dokážem, že som Talian!" kričal finalista reality show TV JOJ VyVolení Roland Desperado Ricco (30) vo vile po stredajšej Výzve, keď si za súpera do Duelu vybral kolegu Milana Šakala Maruniaka (49). Zrejme sa mu to však nepodarí. Nový Čas má rukolapný dôkaz o tom, že je to len ďalšie z jeho klamstiev. Narodil sa totiž ako Rigo a za svoje aktuálne priezvisko Ricco určite nevďačí "talianskemu" otcovi.

Pred siedmimi rokmi požiadal Roland Rigo o zmenu priezviska na Okresnom úrade Bratislava I. Ako dôvod uviedol, že ako profesionálny tanečník často vystupuje v cudzine pod menom Ricco a jeho pôvodné meno mu spôsobuje nepríjemnosti. Úradníci jeho žiadosti vyhoveli a zo syna Margity Páleníčkovej (rodenej Rigovej) a Miroslava Barcziho sa stal "Talian" Roland Ricco.

Ten pritom od začiatku súťaže veselo tvrdí, že jeho korene siahajú až do sicílskeho Palerma a je synom talianskeho lekára. Svoj názor nezmenil ani potom, keď mu to osobne a priamo vo vile "natrela" jeho matka Margita (47). Možno nám všetko bude môcť vysvetliť už v sobotu, keď diváci svojimi hlasmi rozhodnú, či z hry vypadne on, alebo Šakal.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu