Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Desperado z VyVolených a Viktória z Big Brother sú rodina

Prizná sa Desperado k svojej sesternici, alebo ju bude zatĺkať a stále hrať úlohu siroty? Zobraziť galériu (7)
Prizná sa Desperado k svojej sesternici, alebo ju bude zatĺkať a stále hrať úlohu siroty?

BRATISLAVA - To je teda gól! Nový Čas zistil, že problematického finalistu jojkárskej reality show VyVolení Rolanda Desperada Ricca (30) a kandidátku na 10-miliónový Jackpot v Súboji Big Brother Viktóriu Szalayiovú (27) spája pokrvné puto. Kým však čiernovláska Viki pôsobí nenápadným dojmom, jej bratranec "tlčhuba" Desperado múti vo vile na bratislavskej Kolibe vodu vo veľkom štýle.

"Viki je sestrina dcéra. Ona je však na rozdiel od Rolanda veľmi dobré a šikovné dievča," tvrdí Desperadova matka Margita Páleníčková (47). Rodáčka z Veľkých Úľan, odkiaľ pochádza aj mama večného klamára, má vraj úplne inú povahu než jej bratranec. Kým sa dlhovlasý Roland stihol pochytiť temer s každým obyvateľom vily VyVolených, Viktória patrí u Veľkého brata medzi nevýrazných členov tímu. "Sú príbuzní, ale osobne sa nepoznajú. Ani sa nikdy nestretli," prezrádza Vikina kamarátka Alžbeta Vajglánová.

To, že Desperadovi a Viktórii koluje v ich žilách rovnaká krv je prekvapením aj pre konkurenčné televízie. "Vieme len toľko, že Viki je z detského domova. Informáciu o jej možnom príbuzenskom vzťahu s Desperadom budeme môcť potvrdiť až keď opustí kontajner," konštatuje hovorkyňa Markízy Ivana Semjanová. Zaskočená je aj konkurenčná Jojka. "O tomto zaujímavom fakte sme nevedeli," reaguje hovorca Ľudovít Tóth.

Napriek tomu, že sa Viktória s Desperadom nikdy nestretli, predsa ich len čosi spája. Obaja sú horúcimi kandidátmi na odchod z reality show. O ich osude sa rozhodne už cez víkend. Rolanda čaká skúška ohňom v sobotu, sympatickú trénerku koní v nedeľu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu