Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Komentátor Kaliňák: Politický rozhovor sa v živom vysielaní zmenil na hokejový prenos

Robert Kaliňák počas živého vysielania v rádiu nezabudol okomentovať aj hokejový zápas.
Robert Kaliňák počas živého vysielania v rádiu nezabudol okomentovať aj hokejový zápas. (Zdroj: Topky/Robert Kaliňák)

BRATISLAVA - Živé vysielanie alebo nie, hokej je hokej. Roberta Kaliňáka nezastavil ani rozhovor so Zuzanou Martinákovou o súčasných politických témach. V pozadí totiž videl, ako naši hokejisti pomaly zdolávajú Rusov a neodpustil si niekoľko poznámok a dokonca ani radosť z gólov.

Minister vnútra Robert Kaliňák diskutoval včera v Rádiu Aktual so Zuzanou Martinákovou o súčasných témach. Rozprával o policajnej inšpekcii i o kauze okolo Ľubomíra Galka či o súčasnej situácii v Smere. Rozhovor sa konal práve v čase, keď sa naši hokejisti postavili na ľad proti Rusom. Kaliňák si nemohol pômocť a v živom vysielaní hru komantoval. 

Komentátor Kaliňák

"Nechcem, aby to vyzeralo, že sa chcem vyhnúť odpovedi, ale pred chvíľou slovenskí hokejisti aspoň na chvíľu zavreli ruských hokejistov, čo naznačuje, žeby sme mohli ešte zabojovať," prerušil slovami s úsmevom na tvári Kaliňák. 

Robert Kaliňák - komentovanie hokeja

"Páči sa mi, že aj ruskí hokejisti boli na striedačke udýchaní, takže chlapci evidentne majú šancu na to, aby ešte niečo s týmto zápasom urobili. A práve dali gól! Ja som to vedel," tľapol víťazoslávne po góle Slovákov Robet Kaliňák. "Nie, žeby inšpekcia nebola podstatná. Je, hneď sa k nej dostaneme, ale tu bolo vidno, že hneď jak sa chlapci nadýchli, hneď išli do toho," dodal po prvom góle.

Jedinečná diskusia

"Málokedy sa stane, aby v nejakom médiu komentoval gól rovno minister vnútra," reagovala Martináková počas živého vysielania na Kaliňákove hokejové komentovanie. Nasledoval prestrih diskusie na časť, kedy dali Slováci vyrovnávajúci gól. "Kreácia absolútne nezávislá... a keď sa mi zdá dali sme práve druhý gól," povedal Kaliňák a pozrel sa ihneď na obrazovku. "Neviem, či to dobre vidíme. Vyzerá to tak, že inšpekcia nám prináša šťastie. Práve sme vyrovnali a teraz sme o tom hovorili, že sa vieme nadýchnuť. Toto Rusom určite neurobí dobre," 

"Áno, je to 2:2. Už to naskočilo," povedala moderátorka. "Super!" Potešila sa Kaliňák, zanalyzoval gól a pokračoval v rozhovore. Video zverejnil na sociálnej sieti Facebook s tým, že diskusia bola podľa neho jedinečná. Hokejové nadšenie nezapieral. "Ako je vidieť vo videu, oči mi utekali stále jedným smerom, pretože som pozeral na výkon našich chlapcov v hokejovom zápase s Ruskom. Pozrite si, ako sme počas živej diskusie o policajnej inšpekcii zvládli s p. Martinákovou komentovanie našich prvých dvoch gólov. Blahoželám našim hokejistom k víťazstvu."

Viac o téme: HokejRobert KaliňákZuzana Martináková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu