Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šefčovič spomínal na detstvo i staré časy: FOTO Prezradil svoje tajné priania do nového roka

Maroš Šefčovič Zobraziť galériu (4)
Maroš Šefčovič (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Vianoce sú za nami a čaká náš ďalší rok, ktorý bude, veríme, plný úspechov. Viceprezident Európskej komisie Maroš Šefčovič si pred koncom roka zaspomínal na detské i staré časy. Pre Topky prezradil, že do nového roka má tri osobné priania a jedno profesionálne.

Maroš Šefčovič si pred koncom roka zaspomínal na Vianoce počas svojho detstva, ale i na časy nie tak dávne, kedy mu jeho dcéry ešte ako deti pomáhali. "Vianoce sú pre mňa bezpochyby rodinný sviatok, keď má byť najbližšia rodina spolu. Takto si spomínam aj na Vianoce z detstva – vždy mali intímnu, rodinnú príchuť," povedal pre Topky viceprezident EK.

Maroš Šefčovič v detstve
Zobraziť galériu (4)
Maroš Šefčovič v detstve  (Zdroj: archív Maroš Šefčovič)

"Okrem toho arašidy, mandarínky, na ktoré sa stálo v nekonečných radoch, návšteva starých rodičov a stretnutie širšej rodiny na druhý sviatok vianočný," zaspomínal si Šefčovič na Vianoce. Keďže nový rok je na dosah, prezradil nám svoje tri osobné priania a jeno profesionálna.

Aj takto pomáhali s vianočnými prípravami dcéry Maroša Šefčoviča
Zobraziť galériu (4)
Aj takto pomáhali s vianočnými prípravami dcéry Maroša Šefčoviča  (Zdroj: archív Maroš Šefčovič)

Šefčovič prezradil svoje priania do nového roka

Maroš Šečovič prezradil svoje tri osobné priania a jedno profesionálne do nového roka. "Ako eurokomisár, ktorý má pod palcom európsku energetiku, želám výdatný oddych, vďaka ktorému si každý dobije batérie a načerpá veľa pozitívnej energie," povedal Šefčovič s tým, že sám strávil koncom roka pár dní v nemocnici.

Šefčovič spomínal na detstvo
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: archív Maroš Šefčovič)

"O to srdečnejšie prajem aj pevné zdravie, pretože v zdraví sa nám ľahšie darí zvládať všetko ostatné. A do tretice prajem radosť v každej oblasti života, pretože vtedy ju ľahšie rozdávame aj svojmu okoliu," zaželal viceprezident EK. "No a to „profesionálne“ želanie – všetkým nám prajem dobrý vietor v plachtách našej spoločnej Európy. Aby bol budúci rok obdobím stability, aby sa darilo ekonomike a ľudia to každodenne cítili, a aby v únii panovala atmosféra jednoty," dodal Šefčovič

Viac o téme: DetstvoMaroš ŠefčovičNový rokEurópska komisia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu