Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Brocka sa pýta Blahu, kde učí, aby vedel, kam nemá dať svojho syna

Július Brocka
Július Brocka (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Podpredseda KDH Július Brocka by nedal svojho syna do rúk vysokoškolského pedagóga zo Smeru-SD Ľuboša Blahu. Ten dnes za sociálnych demokratov najčastejšie vystupuje k téme nezamestnanosti a poúča mladších i starších pravicových politikov.

Opozíciu Blahova aktivita prekvapuje, keďže nezamestnanosť podľa pravice nie je celkom jeho parketa. Blahu opozičný údiv nevyrušuje, reční vždy, keď to považuje za nevyhnutné. Dovolil si dokonca zapochybovať o tom, že šéf SDKÚ-DS Pavol Frešo čítal v poslednej dobe nejakú ekonomickú knihu. Frešo ho ubezpečil, že matematika a ekonomické témy mu nie sú cudzie.

Blaha navyše čudujúcej sa opozícii objasnil, prečo toľko vystupuje a prečo sedí v rokovacej sále ako jeden z mála poslancov Smeru-SD. Dôvod bol jednoduchý. Ako vysokoškolský učiteľ totiž vraj veľa znesie a vie si toho aj veľa vypočuť.

To nenechalo chladným už spomínaného kresťanského demokrata Brocku. "Pán Blaha, vy kde učíte? Aby som vedel, kam nemám dať svojho syna," uzavrel svoje vystpenie Brocka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu