Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Poslanci boli za mlada pekné kvietky: Takto si na 1. apríla vystrelili z kamarátov!

Títo poslanci dokázali, že nie sú žiadni suchári. Zobraziť galériu (6)
Títo poslanci dokázali, že nie sú žiadni suchári. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Nezabudli ste popri slávení Veľkej noci, zmene zimného času na letný na to, že už zajtra tu máme Deň bláznov? Ak áno, ponúkame vám pre inšpiráciu nápady našich poslancov, ktorí sa neštítili prezradiť, čo za mlada v tento deň vyparatili. Prajeme vám príjemné prežívanie sviatkov a bláznivý 1. apríl!

 

Anton Martvoň (Smer-SD)
Zobraziť galériu (6)
Anton Martvoň (Smer-SD)  (Zdroj: Vladimír Labát)

Prednáška o sv. Mikulášovi

Jeden kolega rozvešal po celej Právnickej fakulte v Bratislave plagáty, že sa uskutoční prednáška na tému „Je sv. Mikuláš realita alebo fikcia?“ a bude to prednášať Anton Martvoň, dekan Právnickej fakulty v Dolnom Kubíne. Ja som behal a strhával som to. A najhoršie boli reakcie ostatných študentov, prečo to strhávam, keďže sa chcú prísť pozrieť na tú prednášku a chcú vidieť toho blbca, čo to bude prednášať.

Na oplátku som potom vyviedol tomu kolegovi iný žartík. Býval na intráku a vedel som, že práve robí jednu akciu, na ktorú pozval veľa krásnych kamarátok. Cez internátny rozhlas som nechal vyhlásiť, aby prišiel dole na vrátnicu. Že mu volá manželka, že sa mu narodil syn.

 

Martin Poliačik (SaS)
Zobraziť galériu (6)
Martin Poliačik (SaS)

Posteľ na hladine bazéna

V škole sme urobili takú vec, že sme papierom zatapetovali dvere zvnútra. To učiteľky nie veľmi dobre znášali. Inak mám na rováši desiatky, možno stovky kanadských žartíkov, ale nevzťahovali sa priamo k 1. aprílu. Nie raz sa mi stalo, že som vyšiel zo školy a môj bicykel, ktorý bol predtým pripnutý k hromozvodu na úrovni zeme, bol zrazu na úrovni 2. poschodia. Mal som šikovných kamarátov...

 

V tábore sme bežne robili, že sme komplet celú izbu aj s kobercom presťahovali na lúku, čo znamená, že človek prišiel do izby a nemal tam nič okrem lustra. A tak, ako to mal rozložené v izbe, tak sme mu to rozložili na lúke za táborom. Raz sa nám dokonca podarilo veľmi tvrdo spiaceho človeka aj s posteľou položiť na hladinu bazéna, že plával ako plť. Do tábora som chodieval od 6 do 16 rokov, takže tam sme toho napáchali naozaj veľa.

 

Jozef Viskupič (OĽaNO)
Zobraziť galériu (6)
Jozef Viskupič (OĽaNO)  (Zdroj: SITA)

Ukradnuté auto

Kamaráti mi zobrali kľúče od auta a držali ma celý deň v tom, že mi ho niekto ukradol. Keď už hrozilo, že to nahlásim polícii, tak ma motali, že mi ho odtiahli. Trvalo to až dovtedy, kým som neprišiel s tým, že naozaj idem zavolať na políciu. Volal som na odťahovku, obehol som aj nejaké odťahové dvory. Celý čas som tušil, že to je asi žart, ale v tých záverečných fázach som myslel, že možno bol niekto vtipnejší ako moji kolegovci a že na 1. apríla som naozaj prišiel o auto (Favorit).

 

Juraj Droba (SaS)
Zobraziť galériu (6)
Juraj Droba (SaS)  (Zdroj: Topky.sk)

WC zvony na strope autobusu

Ja som jazdieval na gymnázium v autobuse číslo 109 a jeden rok sme si všetci priniesli toaletné zvony a naraz sme ich pricucli o strop autobusu a držali sa ich. To bolo asi maximum recesie, čo sa v socializme dalo spraviť. Mal som tak 15-18 rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu