Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Minister kultúry Krajcer v šoku: Náhla choroba syna!

Daniel Krajcer a Helena Hupková s ich synom Danielom Michalom.
Daniel Krajcer a Helena Hupková s ich synom Danielom Michalom.

BRATISLAVA – Vianočné sviatky neprebehli u ministra kultúry za SaS Daniela Krajcera podľa jeho predstáv. Namiesto toho, aby si užíval plánovanú dovolenku so synom Danielom Michalom (3), mal nakoniec voľno len zopár dní. Dôvodom je chlapčekovo nečakané ochorenie.

Voľné dni medzi sviatkami chcel minister stráviť v Tatrách s partnerkou Helenou Hupkovou a ich synom Danielom Michalom. Náhla choroba chlapčeka mu však prekazila plány. „Plánoval som si dovolenku na dlhšie obdobie, ale aj pre chorobu môjho syna som bol napokon na dovolenke len niekoľko dní,“ uviedol minister pre Topky. Keďže musel dovolenku skrátiť, pracoval aj medzi sviatkami.

Trojročný Daniel Michal bojoval s infekčnými ovčími kiahňami, ktoré postihujú predovšetkým deti vo veku od jedného do deviatich rokov. Choroba mala v jeho prípade krátky a bezproblémový priebeh. „Zvládol to skvele,“ tešil sa Krajcer.

Minister si zaspomínal aj na obdobie, keď prekonal nepríjemné vírusové ochorenie. „Samozrejme, ako dieťa som tiež prekonal ovčie kiahne, ale spomínam si na to len matne, najmä na tekutý púder. Skrátka, nič príjemné, ale bolo to už dávno,“ uzavrel.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu