Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Krajcer a Hupková: Rozchod a potom... totálna ignorácia!

Helena Hupková a Daniel Krajcer už netvoria pár. Zobraziť galériu (8)
Helena Hupková a Daniel Krajcer už netvoria pár.

BRATISLAVA - Koniec! Už je to rok, čo sa bývalý moderátor Daniel Krajcer (42) rozviedol s (ex)manželkou Michaelou. Odvtedy si mohol už legálne užívať vzťah s bývalou kolegyňou Helenou Hupkovou (38), s ktorou má syna Daniela Michala (3). Ako však najnovšie vysvitlo, spoločným radovánkam je koniec. Obaja sa v stredu síce ukázali na otvorení bratislavského podniku, no vzájomne sa ignorovali. Príčinou je, že už niekoľko týždňov netvoria pár.

Galéria: Otvorenie podniku Green Budha
Neudržal ich pokope ani syn! Daniel Krajcer v roku 2008 šokoval verejnosť svojím mimomanželským vzťahom s bývalou markizáckou kolegyňou Helenou Hupkovou. Podľa našich informácií sa stretávali niekoľko rokov, všetko však prezradilo až moderátorkino tehotenstvo

Obaja aktéri romániku väčšinou držali bobríka mlčanlivosti, a tak sa o ich súkromí vedelo naozaj málo. Pomerne ochotne sa vtedajší moderátor Jojky vyjadril len k narodeniu syna v októbri 2008. Po prevalení aféry sa partneri občas objavili v spoločnosti, naposledy v novembri na finále Let´s Dance.

Odvtedy sa však mnohé zmenilo. Topky.sk síce Krajcera a Hupkovú stretli aj túto stredu na otvorení nového bratislavského podniku, no obaja pôsobili, akoby sa ani nepoznali. Na akciu dorazili osobitne a zdržovali sa od seba v dostatočnej vzdialenosti. Dôvod ich vzájomnej ignorácie je jednoduchý. Daniel a Helena už podľa našich zistení pár netvoria. Niekoľko týždňov sú vraj rozídení. 

Topky.sk k tejto téme oslovili aj samotného Krajcera. „Ja ale toto nebudem riešiť, toto nie je téma pre médiá,” povedal nám exminister kultúry. „Sme rodičia a v tomto smere naďalej fungujeme, ale nebudem vám odpovedať na túto otázku,” dodal, čím rozchod nepoprel, skôr nepriamo potvrdil. 

Matka jeho dieťaťa tiež nebola ochotná vyjadriť sa k tomu, aký majú spolu momentálne vzťah. „Ja sa k súkromiu nevyjadrujem. Ďakujem za telefonát, ale neriešte to, prosím. Ja nie som verejná osoba,” povedala nám Hupková skleslým hlasom. Evidentne je táto téma pre ňu poriadne nepríjemná. 

Vzťah Krajcera a Hupkovej

Moderátori sa spoznali, keď obaja pracovali pre televíziu Markíza. O ich vzťahu sa však verejne nevedelo, dokázali ho skrývať niekoľko rokov. Prevalil sa až v roku 2008, kedy Krajcer pracoval pre Jojku a Hupková pre STV. Ženatému exkolegovi potom v októbri porodila syna Daniela Michala. Paradoxné je, rozchod prišiel len približne rok po Krajcerovom rozvode, ktorý prebehol v júni 2011. 

Sledujte TOPKY TV: Takto to vyzeralo na otvorení nového bratislavského podniku.

Green Budha

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu