Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Dvaja poslanci oslavujú: Matovič si zmenil dátum narodenia

Poslanci Robert Kaliňák a Igor Matovič Zobraziť galériu (3)
Poslanci Robert Kaliňák a Igor Matovič

BRATISLAVA – Obaja si v parlamente pred časom skočili do vlasov, obaja dnes majú sviatok! Ich sympatizanti im už od nedele gratuláciami plnia profily na Facebooku. Obyčajný človek Igor Matovič si na sociálnej sieti dokonca zmenil dátum narodenia, aby nefiguroval ako oslávenec, no ani to mu nepomohlo. Ľudia naďalej posielajú pozdravy, u exministra vnútra Roberta Kaliňáka zo Smeru sa dajú rátať na stovky. Ten dnes oslavuje 40 rokov!

Steny profilov poslancov na sociálnej sieti sa už od nedele zapĺňajú pozdravmi a gratuláciami. Priania nemajú konca a to aj napriek tomu, že si Matovič prezieravo posunul dátum narodenia na 11. novembra. „Včera som si zmenil dátum narodenia, aby som sa vyhol pre mňa vždy trochu trápnej situácii, keď mi ľudia gratulujú,“ napísal vo svojom profile poslanec. „Na oslavy a hlavne gratulácie si príliš nepotrpím,“ dodal pre Topky.

Robert Kaliňák sa dnes dožíva okrúhlych 40-tin. Ako nám však prezradil hovorca Smeru Erik Tomáš, oslavovať sa chystá až budúci týždeň. Jeho kolega Matovič plánuje vytiahnuť svoje „babizne“ (manželku s dcérami) na pizzu. Poslanci sa narodili v znamení býka, ktoré charakterizuje tvrdohlavá, no zároveň pokojná povaha, ktorá túži po stabilite. Možno aj vďaka tomu nevyústil konflikt medzi poslancami zo septembra minulého roka do bitky, ale skončil sa zmierlivo.

Slovná prestrelka medzi poslancami sa odohrala počas rokovania parlamentu o zrušení poslaneckej imunity. Politici sa častovali nelichotivými vulgarizmami a hádka takmer skončila pästným súbojom. Kaliňák vtedy vyzval Matoviča, aby s ním vyšiel von z rokovacej sály, kde si mali napokon "len" potykať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu