Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Megapárty u Sulíkovcov: Droba skončil s motorkou v podniku!

Motorkár Droba Zobraziť galériu (17)
Motorkár Droba

BRATISLAVA – Krásne ženy, dobré jedlo, kvalitná hudba a hlavne výborná zábava. Tak to vyzeralo včera večer v jednom z najluxusnejších bratislavských podnikov. Traja politici z SaS totiž oslavovali narodeniny spoločne. Pre približne 500 hostí zo sveta športu, šoubiznisu a politiky pripravili aj polnočné prekvapenie.

Medzi oslávencami bol minister hospodárstva Juraj Miškov (38) a poslanci Juraj Droba (40) a Martin Chren (30). Aby sa prítomní vyhli trapasom, všetci traja si pripli na saká aj odznaky s vekom, ktorý dosiahli. Gratulácie prijímali netradične, ešte pred dverami do podniku. Nechýbali ani originálne darčeky ako vodné pištole, tričká s nápisom fajčím trávu, ale aj torta v budhistickom štýle. Pogratulovať prišli aj známy tanečník a choreograf Jaro Bekr s manželkou Monikou Hilmerovou, spevák Marián Greksa, tenista Dominik Hrbatý či futbalista Filip Šebo.

Po ťažkom krízovom dni v SDKÚ si prišiel vypiť pohár vína aj minister financií Ivan Mikloš. Ten sa na prekvapenie prítomných zdržal len niečo vyše hodiny a ešte pred začiatkom programu odišiel vo svojej limuzíne preč so slovami, že ešte má jednu akciu. Nestretol sa ani s predsedom SaS Richardom Sulíkom či ministrom kultúry Danielom Krajcerom, ktorí pre zmenu prišli, až keď bola zábava v plnom prúde. Ministra Miškova zrejme najviac potešil darček v podobe kubánskych cigár, z ktorých si počas celého večera pobafkával.


Ako sa zdá, najväčším šokom bol darček pre poslanca Drobu. Priamo v podniku mu pristavili za hlasného trúbenia legendárnu motorku Vespa. Politik neváhal, nasadil si prilbu na hlavu a hneď si ju aj vyskúšal. Trom oslávencom zaspievala tradičnú „Happy birthday“ Martina Šindlerová a to hneď trikrát. Nepodarilo sa jej však vyburcovať publikum k spievaniu s ňou aj napriek tomu, že ich k tomu vyzývala. Zrejme za to mohla skorá hodina. Polnočnému prekvapeniu z Česka Davidovi Kollerovi a skupine Lucie sa však podarilo zaplniť parket do prasknutia, a dokonca viacerí prítomní aj skákali a spievali. Pri pesničke „Sex je náš“ už bolo vidieť, že saskári nezostali svojej povesti nič dlžní. Zábava následne trvala do skorých ranných hodín.

Narodeniny_Miskov

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu