Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pellegriniho v druhom kole podporuje aj obľubený profesionálny boxer! Zamieša kartami?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FB/Peter Pellegrini)

BRATISLAVA - Už o pár dní si Slovensko bude voliť svoju hlavu štátu. Podľa prieskumu agentúry Focus má zatiaľ na vrch predseda Národnej rady Slovenskej republiky Peter Pellegrini. Toho v druhom kole podporí aj slovenský profesionálny boxer Tomi KID Kovács. Zamieša kartami?

Súboj medzi predsedom Národnej rady SR Petrom Pellegrinim a Ivanom Korčokom je skutočne tesný. Dôveru lídrovi strany Hlas-SD v prezidentských voľbách prejavil známy slovenský profesionálny boxer Tomi KID Kovács, ktorý je taktiež Majster sveta WBF, Majster Európy WBO a držiteľom ďalśích 6-tich medzinárodných titulov.

O jeho podpore informoval Peter Pellegrini na sociálnej sieti a poďakoval mu za prejavenú dôveru. "Ďakujem za podporu. A vďaka aj za to, ako skvele reprezentujete našu Slovenskú republiku. Napriek tomu, aká sme malá krajina, v boxerskom svete poznajú kvalitu našich športovcov po celom svete a máme byť na čo hrdí," poznamenal na sociálnej sieti.

Pellegriniho v druhom kole
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Filip Nagy)

Kľúčoví budú voliči Harabina

Podľa prieskumu agentúry FOCUS, ktorý zvrejnil portál tvnoviny.sk, v súčasnosti vedie líder strany Hlas-SD. Tomu dôveruje až 56% voličov. Ivana Korčoka si vybralo len 44%. Veľká časť respondentov, až 27,4%, nie je rozhodnutých, či by sa vobec druhého kola prezidentských volieb zúčastnilo. Celkovo by tak Pellegrini získal 40,7 % hlasov a Korčok 31,9% hlasov.

Kľučovými však budú Harabinovi voliči, z ktorých je 53% rozhodnutých voliť Petra Pellegriniho. Len 6% by volilo Ivana Korčoka. Až 41% by sa však druhého kola volieb pravdepodobne nezúčastnilo.

Viac o téme: Prezidentské voľbyPeter PellegriniTomi KID Kovacs
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu