Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Julien Haricot pozýva na O2 Snowboard tour!

Julien Haricot sa už čoskoro predstaví aj na Slovensku Zobraziť galériu (2)
Julien Haricot sa už čoskoro predstaví aj na Slovensku

ŠTRBSKÉ PLESO - Najväčšia hviezda prvého zo série snoubordových podujatí O2 Snowboard tour - francúzsky jazdec Julien Haricot - pozýva návštevníkov na jedinečné podujatie, ktoré štartuje už túto stredu na Štrbskom plese, unikátnym videom! Cennú trofej sa podarilo získať portálu www.highfive.sk, ktorý exkluzívne video zverejnil.

Francúz Julien Haricot patrí k svetovej špičke extrémneho sboubordingu. K jeho špecialitám patrí preskakovanie áut, čo údajne plánuje predviesť aj po Tatrami. Na Slovensko pricestuje už vo štvrtok a zdrží sa tu do soboty. V pláne má nielen účasť na O2 Snowboard tour, ale chce si pozrieť aj Bratislavu a zaujímal sa o miestne gastronomické špeciality.

Od stredy 17. februára bude až do pondelka 22. februára patriť Park Snow na Štrbskom plese O2 Rookie campom pre mladých. Počas celého dňa ponúka O2 Rookie camp všetkým mladým možnosť naučiť sa snoubordovať pod dohľadom licencovaných inštruktorov ako aj zdokonaliť a učiť sa freestyle disciplíny pod taktovkou tých najkompetentnejších – päťnásobného majstra Slovenska Mateja Matysa, najlepšej súčasnej slovenskej snoubordistky Barbory Števulovej, Martina "Rybu" Rybanského, Martina "Rohaja" Nemčeka, Tomáša "Pstrunu" Hrnčiara a dalších skvelých slovenských jazdcov. Rookie Camp je zdarma pre zákazníkov O2. Mladé talenty prídu na svah podporiť aj známa herečka Zuzana Fialová či olympionik Rado Židek. Sobota bude patriť otvoreným pretekom pre profesionálnych jazdcov v disciplíne Big Air a v exhibičných jazdách sa tu ukáže aj Julien Haricot. Chýbať nebude ani módna prehliadka O'Neill či prezentácia modelov automobilky Škoda v prevedení 4 x 4.

 

Koncert na svahu s Rádiom_FM

Na Štrbskom plese sa 20. februára predstavia H16, Vec, Zverina a Viktor Hazard. Raperi Vec a Zverina sa chystajú postaviť aj na dosku, takže o zábavu bude postarané.

 

O2 Snowboard Tour - kedy a kde?

17. - 20. február 2010 Park Snow Štrbské pleso / Rookie Camp + Big Air contest

24. - 27. február 2010 SKI PARK Kubínska Hoľa / Rookie Camp + Slope style contest

3. - 6. marec 2010 Park Snow Donovaly / Rookie Camp + Slope style contest

 

VIDEO Julien Haricot pozýva na O2 Snowboard tour:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu