Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Okey Leto štartuje už tento piatok

Najväčší hudobný festival na východnom Slovensku otvorí pre svojich návštevníkov svoje brány už tento piatok, t.j. 31. júla o 14.00 hod.. Futbalový štadión AquCity Poprad opäť ožije a umožní nadšencom kvalitnej slovenskej a českej hudby vychutnať si leto naplno. V priebehu dvoch dní vystúpi viac ako 100 slovenských a českých účinkujúcich, ktorých skladby určujú aktuálne trendy populárnehuddby.

Prvý deň festivalu na pódiu vystúpi 15:30 h – Mukatado 16:15 h - Vidiek 17:15 h – Taktici, 18:15 h – Gipsy.cz, 19:15 h – IMT SMILE, 20:30 h – Zuzana Smatanová, 21:45 h – NO NAME, 23:00 – Olympic. V sobotu 1. augusta na pódiu vystúpi o 15:30 h – U.K.N.D, 16:15 h - Banjo Band Ivana Mládka, 17:15 h – Polemic, 18:20 h – Gladiator 19:25 h – Katarína Knechtová, 20:30 h – Horkýže slíže, 21:45 h – Jana Kirschner, a o 23:00 h – Michal David.

Organizátori prichystali pre návštevníkov Zónu zábavy, pričom ani tento rok nebude chýbať: Buď „Okey s DÔVEROU" - príďte sa do stanu DÔVERA „reštartnúť“!, Internet-stan Slovanet, Zapojte sa do kreatívneho wallpaintingu - Prvá stavebná sporiteľňa, Lezecká fľaša a gumobeh - Coca-Cola, Nový Čas hľadá Dievča leta, Chceš krídla, vedieť budúcnosť a dostať darček - stánok časopisu Markíza, Stan Tabletkapo – ESCAPELLE, Canon TiPi – zapožičaj si fotoaparát a nafoť si svoju vlastnú story v kategóriách detail, ľudia a zábava a taktiež si návštevníci budú môcť vychutnať let naTeplovzdušnom balóne Šariš v stanovom mestečku.

Na najväčšom slovenskom popovom festivale Okey Leto v Poprade budú mať účastníci k dispozícii bezplatný prístup na vysokorýchlostný internet. Dobrá káva k internetu bude v špeciálnom internetstane rovnako zadarmo. V zábavných súťažiach majú návštevníci festivalu šancu vyhrať bezplatný internet aj na doma. Tí, čo nevyhrajú, si môžu priamo na mieste aktivovať internet na prvých 6 mesiacov viazanosti bez poplatkov.

Zdravotná poisťovňa DÔVERA pripravila pre všetkých svojich poistencov zľavu vo výške 5 € pri zakúpení dvojdňového lístka priamo na mieste (zľava sa nevzťahuje pri zakúpení lístka v predpredaji, ani pri zakúpení jednodňovej vstupenky). Pôvodná cena dvojdňovej vstupenky na mieste je 17 €, cena dvojdňovej vstupenky po zľave pre poistencov zdravotnej poisťovne DÔVERA je 12 €.

Iba Okey leto vám okrem skvelej zábavy ponúka aj možnosť vyhrať úžasný slovenský Peugeot 207. Pošlite SMS v tvare OKEY LETO na číslo 6663, príďte si užiť hudobný festival a vyhrajte nové auto. Žrebovať sa bude priamo na festivale v sobotu prvého augusta.

Hudobný festival Okey Leto a spoločnosť TIPSPORT SK pripravili pre návštevníkov netradičnú atrakciu. Česká skupina Gipsy.cz, slovenská kapela Taktici, Missky z Produkčného domu Forza a trojčlenný team odvážnych dievčat vybratý priamo na festivale si prvýkrát v histórií zmerajú svoje sily vo vodnom futbale. Na rozhodcovskú stoličku v piatok 31.júla o 19:00 hod. zasadne Zuzana Smatanová a 1. júla o 19:00 hod. riaditeľka súťaže Miss Slovensko Lucia Hablovičová. Táto najadrenalínovejšia a „najhviezdnejšia“ atrakcia sa uskutoční pod logom Tipsportu.

Bližšie informácie budú zverejnené na Internetových stránkach okeyleto.zoznam.sk, www.okey.sk, www.forza.sk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu