Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Poliačik: Pevne verím, že Richard Sulík si za esemesky udelil žltú kartu

Martin Poliačik
Martin Poliačik

BRATISLAVA - Esemeskovanie expredsedu Národnej rady (NR) SR a predsedu SaS Richarda Sulíka s podnikateľom Mariánom Kočnerom, ktorého polícia eviduje vo svojich interných zoznamoch záujmových osôb, bolo podľa poslanca SaS Martina Poliačika chybou.

"Pevne verím, že aj sám Richard Sulík si za takéto niečo udelil žltú kartu," povedal Poliačik v dnešných Sobotných dialógoch Slovenského rozhlasu.

Poliačik považuje Sulíkovu komunikáciu s Kočnerom, o ktorej sa verejnosť dozvedela po medializácii spisu Sasanka, za nováčikovskú chybu. Zároveň ale upozorňuje, že ju nemožno porovnávať s kauzami typu Gorila. Kým Gorila je podľa neho je "o masívnom rozkrádaní štátneho majetku", Sulíkova komunikácia hovorí "o príliš žoviálnom štýle v esemeskovaní s niekým, s kým si esemeskovať nemal".

Naopak, rozprávať sa o možnostiach vlády pravice bez toho, že by bola doriešená Gorila, je pre SaS podľa Poliačika problém a to najmä s ohľadom na osoby Mikuláša Dzurindu a Ivana Mikloša (obaja SDKÚ-DS). "Sme ochotní rozprávať sa, ale nie keď bude na čele kandidátky Mikuláš Dzurinda. Som presvedčený, že už dávno prepásol čas, kedy mohol odísť so vztýčenou hlavou," vyhlásil Poliačik.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu