Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Vo Sv. Antone mal vraždiť 87-ročný dôchodca!

Miesto činu Zobraziť galériu (3)
Miesto činu

BRATISLAVA/B.BYSTRICA – So šokujúcim zistením prišli dnes banskobystrickí policajti. Páchateľom brutálnej vraždy 85-ročnej Márie M. vo Svätom Antone mal byť jej 87-ročný manžel Rudolf M.

K vražde malo podľa policajtov dôjsť v čase od soboty do pondelku v ich rodinnom dome. Muža pritom našli so sečnou ranou na ľavom zápästí, v dôsledku čoho stratil veľa krvi. V nemocnici v Žiari nad Hronom sa podrobil operácii, kde zostal do utorka.

Po prepustení sa zúčastnil na dodatočnej obhliadke miesta činu. Polícia ho zadržala ako podozrivého a po vykonaní procesných úkonov vzniesli obvinenie. Vyšetrovateľ už spracoval návrh na jeho vzatie do vyšetrovacej väzby.

Ako uviedla polícia k samotnému činu, muž „bodnorezným predmetom úmyselne usmrtil svoju manželku. Na ľavej strane krku jej spôsobil dve rezno-sečné rany, na ľavej strane hlavy a záhlavia jej spôsobil najmenej päť sečných rán. Spôsobil jej smrť následkom šoku z vykrvácania." Za vraždu hrozí dôchodcovi väzenie až na 25 rokov. Informovala o tom banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu