Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dopravná nehoda s tragickým koncom: Vodičovi v Košiciach prišlo náhle zle, zomrel v nemocnici

(Zdroj: Polícia SR - Košický kraj)

KOŠICE - Záchranné zložky boli v utorok popoludní privolané k dopravnej nehode v Košiciach. 62-ročný vodič tam, pravdepodobne z dôvodu náhlej zdravotnej indispozície, narazil do zvodidiel a po náraze ostalo vozidlo stáť. Posádka RZP ho transportovala do jednej z košických nemocníc, kde, žiaľ, vodič svoj boj o život prehral.

archívne video

Hrozivé video z nehody na D1: Kamionista narazil do cestárskeho auta (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

Podľa doterajších zistení 62-ročný vodič, ktorý v utorok (12.3.) krátko po 17.30 hodine viedol v Košiciach osobné motorové vozidlo zn. Audi A6, po ceste II/547 v smere od rekreačnej oblasti Alpinka na Čermeľ, pravdepodobne z dôvodu náhlej zdravotnej indispozície narazil pravou stranou vozidla do zvodidiel, kde po náraze ostalo vozidlo stáť.

"Po príchode záchranných zložiek na miesto udalosti musel byť vodič z vozidla vyprostený za pomoci násilia, pretože sa nehýbal a na podnety nereagova,“ informovala policajná hovorkyňa Lenka Ivanová. Okamžite ho preto posádka RZP transportovala do jednej z košických nemocníc, žiaľ, vodič v nemocnici svoj boj o život prehral. Na zistenie presnej príčiny smrti bolo nariadené vykonanie pitvy.

"Po ukončení potrebných procesných úkonov bolo v súvislosti s touto dopravnou nehodou začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia,“ dodala Ivanová. To, či za dopravnou nehodou stála naozaj náhla zdravotná indispozícia alebo iné okolnosti, môžu potvrdiť výsledky pitvy a ďalšie vyšetrovanie.

Viac o téme: NehodaKošice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu