Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

FOTO V Šamoríne zhorelo auto do tla, páchateľ je stále na úteku: Jasný odkaz majiteľky!

Auto zhorelo do tla. Zobraziť galériu (2)
Auto zhorelo do tla. (Zdroj: Tip čitateľa)

ŠAMORÍN - Úradovali podpaľači, išlo o nevhodnú "zábavku" alebo o vybavovanie účtov? Majiteľka vozidla značky Hyundai, ktoré v Šamoríne zhorelo do tla, má v tom jasno. Kto sa však postaral o zničenie jej majetku nie je nateraz známe ani pre ňu, ani pre políciu. Zástupcovia zákona ale informovali, že už rozbehli pátranie.

Prečítajte si aj: Žena nešťastne havarovala, ľudia si robili FOTO: Je to hyenizmus, hovorí polícia

Uplynulý víkend zažila Monika zo Šamorína poriadny šok. V noci z piatka na sobotu jej totiž niekto podpálil auto. Na vozidle značky Hyundai i30 vznikla podľa vyjadrenia polície škoda vo výške 10-tisíc eur.

Auto zhorelo do tla.
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

"K požiaru vozidla v Šamoríne, časť Mliečno, došlo v noci z piatka na sobotu. Na osobnom aute Hyundai i30 vznikla škoda 10 000 Eur. Polícia skutok vyšetruje ako poškodzovanie cudzej veci, po páchateľovi pátrame," vyjadrila sa trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Monika má ale podľa jej slov jasno minimálne v tom, že nešlo o pomstu. "Upozorniť chceme verejnosť na to, že na Slovensku podpaľujú vozidlo aj obyčajným ľuďom," napísala. Kto sa však postaral o túto pohromu, môže preukázať až ďalšie policajné vyšetrovanie.

Viac o téme: AutoPodpálenieŠamorín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu