Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Záhadná smrť sexi modelky (†20), ktorá ohurovala pikantnými FOTO: Zviazaná na jachte miliardára

Sinead McNamara Zobraziť galériu (6)
Sinead McNamara (Zdroj: Instagram/Sinead McNamara)

ATÉNY/KEFALONIA - Austrálsku modelku a hviezdu Instagramu našli vo štvrtok vo veľmi zlom stave. Pracovala na lodi mexického miliardára Alberta Baillèresa. Modelku našli v čase, keď loď kotvila neďaleko Kefalónie. Bola v bezvedomí, zomrela krátko po prevoze do nemocnice. Svet hovorí o mysterióznej vražde.

Sinead McNamaru, dvadsaťročnú modelku a hviezdu Instagramu, našli minulý týždeň vo štvrtok v bezvedomí. Incident sa odohral na luxusnej superjachte mexického miliardára Alberta Baillèresa (87). Podľa niektorých informácií ju našli spútanú v lanách v bezvedomí. Ihneď ju previezli do nemocnice, kde zraneniam podľahla. 

Sinead McNamara
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram/Sinead McNamara)

Záhadná smrť na jachte

Zatiaľ nie sú známe okolnosti, príčina ani motív. Dokonca ani to, či ide o vraždu. Polícia prípad stále vyšetruje. Mnohí hovoria o mysterióznej smrti na lodi. Grécka polícia začala vyšetrovanie v prípade vraždy potom, čo jej telo bolo údajne nájdené zviazané v lane v zadnej časti lode. Členka polície však pre The Sunday Times uviedla, že do úvahy prichádza aj samovražda. „Vyzerá to tak, že si vzala život. Očakávame, že pitva to v nasledujúcich dňoch to overí.“ McNamarová zomrela počas svojej poslednej služby na lodi len pár hodín predtým, ako sa mala stretnúť s matkou a sestrou. 

Sinead McNamara
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram/Sinead McNamara)

Takmer stometrová loď musí ostať zakotvená v prístave Argostoli na ostrove Kefalónia, kým detektívi nevypočujú celú posádku. Nie je presne jasné, akú prácu na jachte McNamarová vykonávala. Zdá sa však, že ako influencerka propagovala plavky, spodné prádlo a rôzne kozmetické výrobky. Na lodi bol aj Baillères, no po tom, čo zakotvili, jachtu aj s rodinou opustil. 

Rodina je zdrvená

V prípade bola nariadená pitva. Tragická udalosť sa odohrala na lodi Mayan Queen IV, ktorú vlastní mexický magnát. Jej hodnota je 7,4 miliardy dolárov. Loď zakotvila pri Kefalonii v utorok. Modelka ostala na lodi aj so zvyškom posádky. Ministerstvo zahraničných vecí Austrálie ponúklo rodine McNamarovej pomoc. „Ministerstvo poskytuje konzulárnu pomoc rodine Austrálčanky, ktorá zomrela v Grécku,“ uviedla hovorkyňa.

Sinead McNamara
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook/Sinead McNamara)

Rodina modelky smúti. Brat Sinead Jake McNamara zverejnil na Facebooku status. „Nanešťastie som práve obdržal najhoršiu správu v mojom živote. Sinead zomrela,“ napísal v sobotu. Sama Sinead zverejnila pár dní pred smrťou post, v ktorom zaželala sestre všetko najlepšie k narodeninám a tešila sa na stretnutie s ňou.

Sinead McNamara
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram/Sinead McNamara)

Sinead McNamara
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram/Sinead McNamara)

Viac o téme: JachtaModelkaGréckoInstagramSinead McNamaraKefalónia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu