Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

V prípade Inda obžalovaného z vraždy môže padnúť verdikt začiatkom októbra

Hlavné pojednávanie so Slovákom indiského pôvodu Nishitom, ktorý je obžalovaný z vraždy 37-ročného Braňa.
Hlavné pojednávanie so Slovákom indiského pôvodu Nishitom, ktorý je obžalovaný z vraždy 37-ročného Braňa. (Zdroj: Martin Bublavý )

BRATISLAVA – Okresný súd (OS) Bratislava I bude opätovne pojednávať začiatkom októbra v prípade Nishita T., obžalovaného z vraždy a ublíženia na zdraví, pričom v prípade môže padnúť aj verdikt.

"OS Bratislava I odročil hlavné pojednávanie na termín 3. októbra, keď sú naplánované aj záverečné reči a vyhlásenie rozsudku," informoval o tom vo štvrtok hovorca Krajského súdu v Bratislave Pavol Adamčiak.

V prípade sa pojednávalo aj v júni, a to výsluchom štyroch svedkov. Potýčka pre taxík sa odohrala počas piatkovej noci vlani na jeseň v centre Bratislavy. Slovák, pôvodom z Indie, použil nôž voči 37-ročnému Bratislavčanovi, ktorý následkom rezného poranenia podľahol.

Pred senátom okresného súdu vtedy svedčili traja mladí ľudia, ktorí boli v blízkosti incidentu. Vypovedal i zamestnanec jedného z bratislavských podnikov, ktorému sa mal obžalovaný priznať, že vytiahol nôž po tom, ako ho napadli neznámi muži, ktorí slovne narážali na jeho cudzí pôvod. Nishit T. vtedy tvrdil, že je nevinný a konal v sebaobrane.

Viac o téme: VraždaIndNishita T.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu