Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

VIDEO Nakupujúci ostali zdesení: Dcérka vedľa spiacej mamy, alkotest ukázal šokujúcu hodnotu

Mama to s alkoholom prehnala Zobraziť galériu (2)
Mama to s alkoholom prehnala (Zdroj: Foto: YT/Týdeník policie)

BRNO - Smutný pohľad sa naskytol nakupujúcim v brnianskom obchodnom dome. Spozorovali postávajúce dievčatko, ako bezmocne hľadí na svoju spiacu mamu. Zalarmovali mestských policajtov, ktorí dali žene fúkať. Z nameranej hodnoty ostali v šoku.

Trojročné dievčatko postávalo v utorok večer v brnianskom nákupnom centre vedľa lavičky, na ktorej zaspala jeho mama. Ako informujú brnianskí mestskí policajti na svojej stránke, na nezvyklú situáciu ich telefonicky upozornili svedkovia. "Strážnici tridsaťdvaročnú ženu prebudili a po chvíli bolo jasné, že je veľmi silne opitá. Pôsobila zmätene, plakala, a dokonca si nebola celkom istá, či sa nachádza v Brne," opísali mestskí policajti. 

Žena sa pod silným vplyvom alkoholu nebola schopná postarať o svoje dieťa. Hliadke povedala, že pila vodku. "Pri orientačnej skúške žena nadýchala hodnotu 4,39 promile alkoholu," opísali strážnici s tým, že pri tak vysokej hladine alkoholu hrozí človeku nezvyknutému na pravidelné pitie alkoholu i bezvedomie alebo otrava.

VIDEO Nakupujúci ostali zdesení:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: YT/Týdeník policie)

Kým pre dcérku prišiel, o dievčatko a jeho opitú matku sa postarala štátna polícia. "Policajtom strážnici odovzdali záležitosť na došetrenie. Mestská polícia bude o nešťastnej udalosti informovať tiež sociálnych pracovníkov," uzavreli brnianskí mestskí policajti.

Viac o téme: AlkoholMatkaDieťaBrno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu