Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Desivá nehoda na R1, auto zrazilo chodca: Náraz oddelil hlavu od tela, tvoria sa kolóny

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: polícia)

ŠINTAVA - Tragická dopravná nehoda sa stala včera podvečer na diaľnici R1 v smere do Šintavy. Auto zrazila chodca. Náraz bol taký silný, že mužovi oddelil hlavu od tela. Na mieste sa tvorili kilometrové kolóny. Polícia odkláňala dopravu cez benzínovú pumpu.

Na diaľnici R1 došlo k vážnej a, bohužiaľ, tragickej dopravnej nehode. Auto zrazilo chodca, ktorý nemal na sebe reflexné prvky. O incidente informovala TV Markíza. Vozidlo narazilo do muža vo vysokej rýchlosti. Podľa informácií televízie sa muž prechádzal z jednej strany cesty na druhú. Vtedy ho auto zachytilo. 

Muž bol na mieste mŕtvy. Náraz vo vysokej rýchlosti spôsobil, že mužovi oddelilo hlavu od tela. Do vozidla, ktoré muža zrazilo, narazili podľa informácií TV Markíza ďalšie dve autá. Na mieste sa tvorili niekoľkokilometrové kolóny. Polícia odkláňala dopravu cez benzínovú pumpu.

"Diaľničná Polícia bola včera privolaná k dopravnej nehode na rýchlostnej ceste R1. V čase o 17.42 hod v smere na Nitru došlo k stretu auta VW Passat s chodcom. Vodička (35), ktorá prechádzala úsekom na aute VW Golf, v snahe vyhnúť stretu s osobou strhla riadenie a došlo k nehode s autom Toyota Auris. Pri nehode došlo k vážnemu zraneniu 53-ročného chodca z neďalekej obce," informovala hovorkyňa trnavskej polície Mária Linkešová. 

Ani jeden z vodičov neutrpel zranenia a nebola u nich zistená prítomnost alkoholu. Dopravná nehoda sa u vodičov zaobišla bez dalších zranení a alkoholu. "Policia začala v súvislosti s úmrtím osoby vo veci trestne stihanie vo veci prečinu usmrtenia," dodala hovorkyňa a zároveň pripomenula, že zo zákona môžu diaľnice a rýchlostne cesty používať len vodiči motorových vozidiel, iným účastníkom je používanie diaľnic zakázané. 

Viac o téme: NehodaChodecR1Šintava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu