Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Tragédia, ktorá otriasla Trebišovom: Polícia má jasno, ako odišla Anna (†16) na druhý svet

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: FOTO: TASR - Ján Siman)

TREBIŠOV - Posledný novembrový deň zasiahla východ Slovenska zdrvujúca správa o smrti 16-ročnej študentky Anny. Dievča našli obesené na stĺpe verejného osvetlenia v Trebišove. Po hrozivom objave vyvstalo množstvo otázok. Polícia už na niektoré z nich pozná odpoveď.

Bezvládne telo tínedžerky Anny našli okoloidúci, keď išli ráno do práce. Nešťastie sa stalo v noci zo štvrtka na piatok pred dvomi týždňami. Na prípade je šokujúce, že podľa medializovaných informácií dievčina v osudnú noc krátko pred nešťastím ešte telefonovala so svojou mamou. Nič nenasvedčovalo tomu, že by sa mala stať tragédia. 

Podľa miestnych obyvateľov Anna bola obesená na opasku na stĺpe verejného osvetlenia neďaleko domu bývalého primátora Trebišova, na ktorom sú nainštalované kamery. Priatelia a blízki svorne tvrdili, že Anna nemala žiadne problémy, bola dobrou a nekonfliktnou žiačkou, v kolektíve bola obľúbenou. Navštevovala druhý ročník Obchodnej akadémie v Trebišove. 


Prečítajte si aj: Des na východe: Tínedžerka (†16) sa obesila priamo na ulici v Trebišove


Bola Anna pred smrťou znásilnená?

Ako informovala hovorkyňa košických policajtov Jana Mésarová, polícia sa prípadom okamžite začala zaoberať a začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Bezprostredne po otrasnom náleze sa objavili informácie, že dievčine niekto na druhý svet pomohol, pred tragédiou mala byť dokonca znásilnená. "Dňa 30.11.2017 bola vykonaná pitva nebohej maloletej, z ktorej vyplýva, že bezprostrednou príčinou smrti bolo udusenie obesením. Na tele nebohej neboli zistené známky mechanického poškodenia spôsobené cudzou osobou," ozrejmila policajná hovorkyňa s tým, že v predmetnej veci prebieha naďalej vyšetrovanie, preto k prípadu nie je možné poskytnúť viac informácii. Doteraz nie je známe, čo stálo za smutným osudom nebohej tínedžerky. 

 

Viac o téme: SamovraždaTrebišov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu