Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Čitateľ zachytil šialenca na bratislavskom obchvate: VIDEO Strhol volant doprava, tesný manéver

Nečakaná reakcia šoféra
Nečakaná reakcia šoféra (Zdroj: foto: tip citatela)

BRATISLAVA - Mohlo dôjsť k najhoršiemu. Čitateľ poslal redakcii Topiek video, ktoré nahral na bratislavskom obchvate. Je na ňom vodič, ktorý ohrozil plynulý chod dopravnej premávky. Jeho nezodpovedné správanie za volantom sa mohlo skončiť oveľa horšie.

"Zasielam Vám videozáznam z krízovej situácie na obchvate v Bratislave, za zjazdom z mosta Lafranconi v smere do Petržalky. Autorom záznamu som ja, natočila ho "čierna skrinka" v mojom aute," informoval nás náš čitateľ.

Na videu je zachytené auto, ktoré sa zrazu vyberie doprava a tým ohrozí auto idúce za ním. Našťastie, všetko dopadlo bez  nehody.

Kiks na bratislavskom obchvate

Kontaktovali sme aj políciu, aby nám prezradili, že za takéto konanie by vodič mohol prísť aj o vodičák. "Vo Vami uvedenom prípade sa vodič svojím konaním dopustil priestupku podľa § 22 ods. 1 písm. l, k  Z.č. 372/1990 Zb. o priestupkoch spáchaný porušením § 3 ods. 2 písm. b, § 10 ods. 6 s poukazom na § 137 ods. 2 písm. h Zákona č. 8/2009. Za uvedený priestupok je možné uložiť blokovú pokutu do 150 eur a taktiež zadržať vodičský preukaz za závažné porušenie pravidiel cestnej premávky. Pri zadržaní vodičského preukazu za § 70 ods. 1 písm. a Zák. 8/2009 môže správny orgán uložiť pokutu od 60 eur do 300 eur a zákaz činnosti do 2 rokov," odpísali nám z tlačového oddelenia Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Viac o téme: VodičObchvatBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu