Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Polícia vyšetruje nehodu v Košiciach: Muž (†34) spadol z lešenia, už mu nemohli pomôcť

Budova U.S. Steel
Budova U.S. Steel

KOŠICE - V priestoroch Divízneho závodu Energetika spoločnosti U. S. Steel Košice došlo v nedeľu (13.11.) predpoludním k smrteľnému úrazu. Podľa polície sa to stalo za doposiaľ presne nezistených okolností.

"V objekte jednej z košických spoločností počas výkonu údržbárskych prác došlo k pádu osoby z lešenia. Tridsaťštyriročný muž z okresu Košice - okolie utrpel zranenia nezlučiteľné so životom, ktorým podľahol," uviedol hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Alexander Szabó.

Spoločnosť U. S. Steel prostredníctvom svojho hovorcu Jána Baču uviedla, že v prvom rade chce vyjadriť rodine pracovníka z dodávateľskej firmy hlboké porozumenie a úprimnú sústrasť. "Práce, pri ktorých došlo k smrteľnému úrazu, boli vykonávané výlučne dodávateľom a jeho subdodávateľmi bez účasti U. S. Steel Košice. Udalosť sa stala v nedeľu počas opráv v priestore Divízneho závodu Energetika. Prípad je vyšetrovaný políciou a Inšpektorátom práce v Košiciach. V túto chvíľu nemôžeme poskytnúť žiadne ďalšie informácie," dodal Bača. Vyšetrovateľ kriminálnej polície v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

Viac o téme: Smrteľný úrazU.S. Steel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu