Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Megakrádež za bieleho dňa v Košiciach: Zlodej odišiel s poriadnym úlovkom, hrozí mu vysoký trest

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstockphotos.com)

KOŠICE - Polícia pátra po zlodejovi, ktorý ukradol veci za vyše 400.000 eur z jedného z rodinných domov v Košiciach. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KRPZ) v Košiciach Jana Mésarová.

Ako informovala, doposiaľ neznámy páchateľ sa vlámal do jedného z rodinných domov na Bystrickej ulici v Košiciach v pondelok (27.6.) v čase medzi 09.30 a 13.45 h.

"Odcudzil hodinky zo žltého kovu v hodnote 8000 eur, rôzne šperky v doposiaľ nezistenej hodnote, náhrdelník z bieleho kovu v hodnote cca 100.000 eur, trezor s obsahom investičného zlata v hodnote približne 200.000 eur a finančnú hotovosť vo výške približne 100.000 eur. Majiteľovi spôsobil celkovú škodu vo výške najmenej 408.000 eur," spresnila Mésarová.

V tejto súvislosti vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície KRPZ v Košiciach začal podľa jej slov trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin krádeže, kde je trestná sadzba desať až 15 rokov v súbehu s prečinom porušovania domovej slobody. Polícia na prípade intenzívne pracuje, po páchateľovi a odcudzených veciach pátra.

Viac o téme: KrádežKošiceBystrická ulica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu