Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Zlodeji v luxusnom klenotníctve zatúžili po prsteňoch: Ak ich spoznávate, volajte 158

Zábery z kamery Zobraziť galériu (2)
Zábery z kamery (Zdroj: PZ SR)

BRATISLAVA - Neznámi páchatelia mali dnes v čase krátko pred 14.00 h odcudziť z priestorov predajne s luxusnými klenotmi na Dunajskej ulici v Bratislave štyri prstene z bieleho zlata s osadenými briliantmi. Polícia po nich pátra a v tejto súvislosti sa obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení osôb. Krádežou prsteňov spôsobili neznámi páchatelia poškodenej spoločnosti škodu vo výške približne 72.620 eur.

Prvou hľadanou osobou je žena vo veku 30–40 rokov s blond vlasmi. Oblečené mala dlhé biele šaty. Ďalšia žena bola vo veku 30–40 rokov, s dlhými čiernymi vlasmi, oblečené mala šaty svetločiernej farby po kolená a cez ruku mala prevesenú kabelku svetlej farby. Polícia taktiež pátra po mužovi vo veku 40-50 rokov, ktorý mal oblečenú károvanú košeľu s dlhým rukávom, modré rifle.

FOTO Zlodeji v luxusnom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: PZ SR)

Ďalší muž vo veku 40-50 rokov mal na sebe okuliare, oblečenú mal svetlú košeľu s krátkym rukávom. Polícia hľadá aj ďalšieho muža 40-50 rokov, ktorý mal oblečenú zelenú košeľu s dlhým rukávom. Poslednou osobou, po ktorej policajti pátrajú, je muž vo veku 35-45 rokov. Oblečené mal modré pólo tričko, biele šortky, svetlé tenisky a cez telo mal prevesenú tašku čiernej farby.

"V prípade, ak občania disponujú akýmikoľvek informáciami, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu osôb na priložených fotografiách, žiadame, aby sa s nimi obrátili na bezplatné číslo polície 158, alebo tak urobili osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," uviedla bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Viac o téme: KrádežPrsteneBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu