Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Žena (32) zažila hotové peklo: Stala sa obeťou rukojemníckej drámy

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Krátko pred pol ôsmou hodinou ráno prijali policajti na linku 158 oznámenie o údajnom vyhrážaní sa so zbraňou 38-ročnému mužovi neznámym páchateľom na Smolenickej ulici a o následnom únose 32-ročnej ženy, ktorá bola v tom čase v spoločnosti 38-ročného muža. Informoval hovorca bratislavského policajného zboru Michal Szeiff.

Neznámeho páchateľa vypátrali policajti v jednom z domov na Račianskej ulici. Páchateľ odmietal s hliadkou komunikovať, zamkol sa v dome a na opätovné výzvy policajtov nereagoval. Keďže bolo podozrenie, že páchateľ je ozbrojený, boli na miesto privolaní aj príslušníci Pohotovostného policajného útvaru, Pohotovostnej motorizovanej jednotky bratislavského policajného zboru a policajný vyjednávač. 

,,Keďže ani za prítomnosti vyjednávača sa s páchateľom nepodarilo nadviazať kontakt a zároveň sa policajti obávali o život a zdravie osôb vo vnútri domu, vykonali príslušníci polície krátko pred pol jednou hodinou služobný zákrok a vnikli do vnútorných priestorov domu," uviedol Szeiff. Tam páchateľa spacifikovali a zatkli. Páchateľ bol následne eskortovaný na príslušný útvar policajného zboru. ,,Vzhľadom na v súčasnosti naďalej prebiehajúce procesné úkony, nie je možné k prípadu poskytnúť bližšie informácie," dodal Szeiff.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu